voluntarii Orange vin în ajutorul oamenilor afectaţi de inundaţii

23 ian. 2010
/ /
voluntarii Orange vin în ajutorul oamenilor afectaţi de inundaţii

voluntarii Orange vin în ajutorul oamenilor  afectaţi de inundaţii

Bucuresti, 11 august 2008. Voluntari din cadrul Orange România s-au implicat în prima acţiune de distribuţie de ajutoare derulată de UNICEF România pentru comunităţile afectate de inundaţii.

În zilele de 7 si 8 august, în jur de 30 de angajati ai Orange România au răspuns apelului de voluntariat lansat de UNICEF şi s-au implicat în realizarea de pachete cu ajutoare pentru sinistraţi. În data de 9 august UNICEF alături de voluntari Orange au distribuit pachetele ce conţineau diverse articole de igienă şi îmbrăcăminte oamenilor din câteva din cele mai afectate sate: Tamasi, Saucesti, Letea Veche şi Buhoci din judetul Bacău şi Tamaseni din judeţul Neamţ. Acţiuni similare vor avea loc şi în alte localităţi din Moldova şi Maramureş.

Orange România s-a implicat în campania UNICEF printr-o donaţie de 20.000 de euro, bani care vor fi folosiţi în special pentru a oferi asistenţă copiilor din zonele afectate de inundaţii. De asemenea, Orange a deschis pentru campania UNICEF derulată împreună cu Realitatea TV un numar dedicat, 879, unde clienţii Orange pot face donaţii de 2 euro prin trimiterea unui mesaj scris.

"M-am bucurat că am putut să dau o mână de ajutor acestor oameni care se află într-o situaţie foarte dificilă. Cred că fiecare ajutor contează pentru ca ei să poată depăşi aceste momente” a declarat Raluca Voiculescu, unul dintre voluntarii Orange  participanţi la această acţiune.

Categorii