Wirefree™ Broadband

13 ian. 2010
/ /
Wirefree™ Broadband

Wirefree™        Broadband


tehnologie oferitã în premierã de Orange în        România

Bucureşti, 21 iulie 2004. Orange lanseazã serviciul Wirefree™        Broadband ce oferã conectare de bandã largã la servicii        de Internet, e-mail si web hosting. Tehnologia folositã pentru transportul        de date este Wireless IP in 3,5GHz, tehnologie oferitã pentru prima        datã în România de Orange.

Pentru conectare sunt necesare un PC sau Laptop si modem-ul radio furnizat        de cãtre Orange la achizitionarea serviciului. Pe lângã        lãrgimea de bandã maxima contractatã se garanteazã        vitezã minima de transfer a datelor, astfel încât chiar        în perioade de vârf calitatea serviciului este asiguratã.        Accessul on-line la Internet nu necesitã autentificarea prin nume        de utilizator si parolã. Deoarece conectarea este realizatã        cu un modem radio, clientii au si avantajul libertãtii de miscare        în interiorul locuintei sau a biroului.

Serviciile incluse sunt acces Internet de bandã largã (128,        256, 512 kbps), Cont E-mail de 20MB spatiu memorie si spatiu de gãzduire        pagina WEB de 20MB în domeniile oferite de Orange www.nume.orangenet.ro,        www.companie.ornet.ro sau în orice domeniu apartinând clientului.

În prezent Wirefree™ Broadband este disponibil în zona        Bãneasa-Pipera-Iancu Nicolae, urmând ca aria de acoperire sã        fie extinsã în viitor si în alte zone.

Bernard Moscheni, CEO Orange România a spus:
Am lansat serviciul Wirefree™ Broadband pentru a veni în        întâmpinarea necesitãtilor clientilor de acces la internet        de bandã largã în special a celor din segmentul privat        care în prezent nu este acoperit de providerii de internet."




Categorii