„Xmas Duet cu Millidge si Doig”

27 nov. 2015
/ /
„Xmas Duet cu Millidge si Doig”

Orange lansează astăzi pe note muzicale campania „Xmas Duet cu Millidge si Doig” dedicată ofertei PrePay de sărbători. Pornind de la ideea că în doi distracția este întodeauna mai mare, Orange îi recompensează cu până la de 4 ori mai multe beneficii în opțiunile Orange PrePay pe cei care cântă cu un prieten la fel ca Millidge și Doig .

Campania „Xmas Duet cu Millidge și Doig” ce se desfășoară în perioada 27 noiembrie 2015-2 februarie 2016 conține o componentă digitală aparte constând într-un joc online. Astfel, clienții sunt invitați sa interpreteze la pian alături de un prieten melodia din spotul TV, accesând www.orange.ro/xmasduet de pe smartphone, tabletă sau computer.

Jocul este disponibil tuturor celor care intră pe site, însă beneficiile bonus vor fi acordate numai clienților Orange PrePay care au cel puțin o opțiune de minim 5 euro credit activată după 11 noiembrie 2015 și care înscriu la finalul duetului numărul de telefon valid pe care aceasta este activă.

Clienții Orange PrePay participanți la „Xmas Duet cu Millidge și Doig”, primesc, în cazul unei opțiuni cu minute, până la de 4 ori numărul minutelor naționale pe mobil și al minutelor internaționale pe fix, a SMS-urilor naționale și a traficului de internet incluse în opțiunea activă la momentul solicitării premiului. În cazul unei opțiuni de internet, aceștia primesc până la de 4 ori traficul de internet inclus în opțiunea activă la momentul solicitării premiului.

Bonusul poate fi folosit maxim 30 de zile fără a depăși valabilitatea opțiunii pentru care acesta a fost alocat. Pentru fiecare opțiune de voce și de date se acordă câte un singur bonus până la de 4 ori beneficii pentru perioada în care acestea sunt active.

Pentru mai multe detalii despre campanie și despre oferta specială PrePay, accesați https://www.orange.ro/xmasduet/.

Categorii