/

YOXO aniversează 1 an cu noi abonamente și super beneficii

25 oct. 2021

La un an după lansarea integrală a serviciului și de la definirea identității de brand, YOXO, primul abonament de mobil 100% digital, le aduce utilizatorilor săi o ofertă mai bine adaptată nevoilor lor. Pentru a sărbători primul an de funcționare în România, YOXO lansează o ofertă aniversară limitată prin care utilizatorii pot primi până la 150% mai mulți GB de net la aceleași costuri cu care s-au obișnuit.

Ofertă aniversară YOXO

Utilizatorii YOXO sunt mari consumatori de conținut video, cu 85% dintre declarând că privesc conținut video pe internet des și foarte des. Vestea bună pentru ei este că acum pot sta pe net mai mult decât înainte pentru că prețul abonamentelor rămâne același, dar beneficiile lor cresc. Astfel, dacă până acum, utilizatorii plăteau 19 lei pentru 20 GB de internet, minute și SMS nelimitate, începând de acum același abonament are 50 GB inclusi la același preț.

Ofertele se îmbunătățesc și pentru restul abonamentelor, astfel că cel cu 60 GB, acum include 100 GB, în timp ce abonamentul de top de 100 GB ajunge la 150 GB de internet, la prețul de 39 de RON. Pe lângă beneficiile naționale, acesta include și minute și SMS în roaming SEE, nelimitate, fiind unul dintre cele mai competitive abonamente de pe piață.

Un an de evoluție cu noi beneficii

YOXO este primul abonament de mobil 100% digital din România și funcționează în rețeaua 4G+ Orange. A fost dezvoltat ca răspuns la nevoile utilizatorilor de telefonie mobilă care își doreau mai multă flexibilitate și control al costurilor. De aceea, acest serviciu a fost dezvoltat împreună cu utilizatorii săi, iar fiecare nouă funcționalitate a fost testată și îmbunătățită în funcție de feedback-ul primit. Totodată, dezvoltarea și lansarea de noi funcționalități sunt prioritizate în funcție de solicitările clienților, iar ofertele și conținutul de pe site și din aplicație sunt adaptate pe baza recomandărilor acestora.

Rezultatul se vede în rata de satisfacție a utilizatorilor YOXO potrivit datelor1 colectate de la aceștia în perioada 8-12 Octombrie 2021: 95% dintre clienți sunt mulțumiți sau foarte mulțumiți de YOXO, iar 81% dintre ei sunt mai mulțumiți de oferta de abonament digital decât de cea anterioară. În plus, 75% dintre aceștia, nu folosesc niciun alt serviciu de telefonie mobilă în paralel cu YOXO.

Astfel, primul an de YOXO, a venit cu numeroase funcționalități și beneficii pentru clienți, cele mai importante fiind:

  • Portare 100% digitală în YOXO se realizează rapid, prin intermediul aplicației YOXO, din orice rețea de telefonie mobilă, utilizatorii primind o lună de abonament YOXO gratuit.
  • Programul de referral ”Invită un prieten” prin care utilizatorii YOXO își pot invita apropiații să activeze un abonament YOXO, pentru a se bucura amândoi de extra beneficii. Utilizatorii activi primesc 100 GB internet cadou, în timp ce noul utilizator invitat primește o lună de abonament gratuită după activarea serviciilor dorite.
  • eSIM funcționează ca o cartelă virtuală, care permite dispozitivelor mobile compatibile, conectarea la rețeaua GSM fără a mai fi necesar un SIM fizic. Întreg procesul se realizează automat direct din telefonul clientului, fără a mai fi necesară scanarea unui cod QR.

„Posibilitatea de portare rapidă din orice rețea direct din aplicația YOXO, gestionarea abonamentului și a plăților de pe telefonul mobil, precum și posibilitatea de a adăuga noi opțiuni atunci când este nevoie sunt principalele beneficii utilizate de către clienții YOXO. De aceea, flexibilitatea și libertatea de gestionare a abonamentului în funcție de nevoile punctuale ale fiecărui utilizator s-au dovedit a fi cheia către o relație deschisă cu consumatorii. Transformăm, astfel, abonamentul digital într-o experiență din ce în ce mai simplă și utilă pentru toți clienții noștri”, declară Anca Veluda, Head of Digital Orange.

Oferta aniversară este valabilă pentru activarea unui abonament nou YOXO. Clienții YOXO care și-au facut abonament înainte de 21.10.2021 pot trece la noua oferta de abonamente începând cu 10 noiembrie 2021, din aplicație, în secțiunea Abonamentul meu. Mai multe informații sunt disponibile pe: https://www.yoxo.ro/abonament/

  1. conform studiului de piață intern, realizat în perioada 8-12 Octombrie 2021 pe un eșantion de 947 de utilizatori ai abonamentului YOXO, cu o marja de eroare de +/- 3.14%

Categorii