Certificări Orange România Rețeaua#1

/ /
Certificări Orange România Rețeaua#1

Suntem rețeaua #1. Din nou.
Orange România – Cea mai rapidă rețea fixă și mobilă din țară

În urma analizei Ookla® a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence® obținute pentru operatorii români în Q3-Q4 (iulie - decembrie) 2021, a reieșit că utilizatorii Orange România se bucură de serviciile celei mai bune rețele mobile din țară, beneficiind de cea mai rapidă rețea fixă și mobilă, de cea mai rapidă rețea 5G, dar și de cea mai mare acoperire mobilă.

Aici găsești mai multe detalii despre premii și metodologia folosită.

Cu un punctaj Speed Score™ de 222.16 și o viteză maximă de transfer de 693.26 Mbps pentru download și 424.06 Mbps pentru upload, Orange obține certificarea de cea mai rapidă rețea fixă.

Cu un punctaj Speed Score™ de 68.82 și viteze medii de transfer de 51.17 Mbps pentru download și 14.15 Mbps pentru upload, Orange a fost certificată cea mai rapidă rețea mobilă.

Citește aici mai multe despre premii și metodologia folosită.

Cu un punctaj Speed Score™ de 264.38 și viteze medii de transfer de 281.10 Mbps pentru download și 33.55 Mbps pentru upload, Orange a fost certificată cea mai rapidă rețea 5G.

În urma măsurătorilor efectuate în 411.523 de locații, pentru toți operatorii români, Orange obține certificarea de cea mai mare rețea mobilă cu un punctaj Coverage Score™ de 653.

Citește aici mai multe despre premii și metodologia folosită.

Premiile de cea mai rapidă rețea fixă, cea mai rapidă rețea mobilă, cea mai rapidă rețea 5G, cea mai bună rețea mobilă și cea mai mare acoperire mobilă au fost obținute conform analizei Ookla® a rezultatelor Speedtest Intelligence® pentru Q3–Q4 2021.

Mărcile Ookla sunt utilizate sub licență și tipărite cu permisiune.


Calitatea rețelei Orange România reconfirmată de Systemics-PAB

certificare-DSBO-Romania-2021

În urma studiului efectuat în perioada 23.11.2021 - 21.12.2021 de către auditorul Systemics-PAB, Orange s-a clasat pe primul loc în ceea ce priveşte calitatea serviciilor de voce și date oferite în România.

Efectuat în cele mai populate 22 de oraşe din ţară, dar şi pe drumurile de legătură dintre acestea, auditul a analizat performanţele principalilor operatori de telecomunicaţii din România.

Astfel, în timpul campaniei de măsurători au fost realizate pentru fiecare operator aproximativ 3750 de apeluri de voce şi aproximativ 1850 de sesiuni de date, în condiţii ce simulează fidel comportamentul şi modul de utilizare al reţelei de către clienţi.

Scorul de 99% înregistrat pentru serviciile de voce şi cel de 94,9% pentru serviciul de internet mobil, plasează Orange pe prima poziţie la ambele categorii evaluate.

Orange România – Rețeaua #1 la performanța serviciilor de voce și date

certificare-llc-2022

Auditorul independent LCC International a desemnat Orange ca fiind cea mai bună rețea în ceea ce privește performanța serviciilor de voce și date, din zonele metropolitane și rurale din România.

Măsurătorile au fost efectuate între 17 noiembrie și 15 decembrie 2021, în 40 de orașe și pe drumurile de legătură dintre acestea, și au vizat evaluarea calității serviciilor oferite de toți operatorii de telefonie mobilă din România, prin simularea comportamentului și modului de utilizare a rețelei de către un client obișnuit.

Testele au vizat calitatea serviciilor de internet mobil (browsing, streaming, upload și download), precum și a serviciilor de voce mobilă.

LCC International Inc. este o organizație independentă cu peste 30 de ani de expertiză în servicii wireless, care a implementat proiecte de design, instalare, interconectare și studii de măsurători pe teren pentru rețele care deservesc peste 500 milioane de clienți.

Categorii