/

Pădurea “Re” a prins viață cu sprijinul voluntarilor Orange

Pe 18 martie, de Ziua Mondială a Reciclării, 50 de voluntari Orange au plantat durea "Re", 5.000 de puieți de salcâm, pe o parcelă de 1 hectar. Acțiunea de voluntariat, realizată în parteneriat cu Plantăm fapte bune în România, o inițiativă a Asociației EcoAssist, reprezintă încă o dovadă a angajamentului Orange pentru o planetă mai verde, #PentruMâine. Reprezentanții EcoAssist vor urmări îndeaproape evoluția puieților și vor realiza completări, până când pădurea va ajunge la maturitate.

La Moara Domnească, Ilfov, este acum un colț verde Orange care contribuie la îmbunătățirea calității aerului din zonă, dar care marchează în același timp și cele aproximativ 50.000 de telefoane colectate de la începutul anului prin programul de economie circulară "Re" – Recumpărare (Buy-Back), Reciclare, Reparare, Recondiționare.

Prin "Re", Orange este primul operator de telecomunicații din România care a lansat o inițiativă națională de economie circulară, pentru a da o viață nouă telefoanelor utilizate.

Cum a arătat ziua de plantare:

Telefoanele colectate în magazinele Orange prin programul "Re" reprezintă contribuția clienților care au răspuns apelului de a face fapte bune pentru natură, precum și a colegilor ce au ales să recicleze telefoane, tablete sau accesorii.

Categorii