/

Trăiește experiența Summer Well la puterea 5G+

Ca în fiecare an, în al doilea weekend din august trăiești alături de Orange experiența Summer Well.

În perioada 11-13 august îți dăm întâlnire pe domeniul Știrbey din Buftea să ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă cea de-a 12-a ediție a celui mai longeviv festival autohton de muzică alternativă: artiști de excepție precum Florence + The Machine, Yungblud, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale, Cassia, Kid Francescoli, instalații de artă, un food court pentru toate gusturile și after parties surpriză.

Te așteptăm la cortul Orange pentru a face face bune pentru natură, dar și pentru a te bucura de tehnologie.

Iată ce am pregătit:

Fapte bune pentru natură în borseta pentru festival

Te invităm să pui în borsetă de festival telefoane sau smartwatch-uri gata de reciclat. Poți aduce la colțul “Re” de la cortul Orange dispozitive care nu mai funcționează sau pe care nu le mai utilizezi, iar pentru fiecare device reciclat primești un premiu cool.

Sleep Well Baby – tehnologia conectează întreaga familie

Summer Well este un festival care se trăiește alături de prieteni, dar și de familie. Astfel, și anul acesta punem la dispoziție gratuit căști pentru copii, care reduc din poluarea sonoră și în care se va difuza muzică special adaptată pentru micuți, inclusiv piese reinterpretate din portofoliul Florence + The Machine, headliner al ediției 2023. Sleep Well Baby este un concert de cântece de leagăn pentru ca cei mici să doarmă liniștiți în timp ce părinții se bucură de muzica preferată.

Orange & Samsung Connected Experiences

Lângă cortul Orange, te poți relaxa și experimenta muzica preferată prin intermediul tehnologiei 5G+. Cu ochelarii VR vei vedea 360 show-ul artiștilor de pe scena principală și vei dansa și de la distanță pe muzica pe care o îndrăgești. În plus, tot în zona Orange vei găsi un spațiu dedicat gaming-ului sau îți vei putea face cele mai cool tatuaje de festival.

Orange Pop-Up Cinema

Caravana Orange Pop-Up Cinema, care ajunge vara aceasta în mai multe orașe din România, vine și la Summer Well. Dacă ești pasionat de filme, poți lua o pauză pentru a vedea cele mai tari producții în timp ce stai confortabil pe fotolii, chiar în mijlocul naturii.

Rețeaua #1

Pentru a rămâne în contact cu tot ceea ce contează și a urca live pozele și filmările de la festival, Orange îți oferă acces gratuit la Wi-Fi pe tot perimetrul Summer Well.

Clienții Orange au parte de preț preferențial: 475 lei + taxe. Mai multe detalii pe orange.ro/summerwell.

Trăiește experiența de festival la puterea 5G+!

Categorii