Clever Taxi, aplicaţia susţinută de Orange, se lansează în Timișoara

26 mai 2015
/ /
Clever Taxi, aplicaţia susţinută de Orange, se lansează în Timișoara

Clever Taxi este lider pe piaţa aplicatiilor de taxi, fiind singura aplicaţie de comandă a  taxiului prin intermediul smartphone-urilor din România care reunește în același loc mai multe firme de taximetrie partenere şi cu cele mai multe comenzi procesate. În plus, aplicația Clevar Taxi este singura aplicație din România care oferă clienților timișoreni și nu numai, posibilitatea de plată a cursei direct cu telefonul mobil prin SMS și card. Serviciul de plată prin SMS este disponibil exclusiv clienților Orange. Tot ce trebuie facut este selectarea opțiunii „Plata în aplicație” înainte de a trimite comanda de chemare a taxi.

Prin detectarea automată a străzii şi a numărului unde a fost facută comanda, pentru a asigura un răspuns cât mai rapid din partea şoferilor, aplicaţia le oferă utilizatorilor o experienţă plăcută de utilizare. Odată efectuată comanda, aplicaţia permite urmărirea în timp real a traseului taxiului până la sosirea sa la destinaţie. De asemenea,  salvează un istoric al comenzilor şi  permite notarea şoferului de către utilizatori la finalul cursei.

Până în prezent, aplicaţia Clever Taxi a onorat peste 12.000.000 de comenzi în oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Ploieşti, Târgu Mureş, Galaţi, Sibiu, Târgu Mureș, iar de acum este prezentă şi în Timișoara. Mai multe informaţii despre Clever Taxi sunt disponibile la adresa http://www.orange.ro/aplicatii/clever-taxi/

Categorii