Clienţii Orange PrePay pot câştiga 8 corturi FieldCandy şi 16 abonamente la Summer Well Festival 2013

2 iul. 2013
/ /
Clienţii Orange PrePay pot câştiga 8 corturi FieldCandy şi 16 abonamente la Summer Well Festival 2013

Bucureşti, 2 iulie 2013. În perioada 1 iulie - 1 august 2013, Orange le propune clienţilor PrePay cu vârste cuprinse între 14-26 de ani un concurs în care pot câştiga, prin tragere la sorţi, 8 premii compuse dintr-un cort FieldCandy şi 2 abonamente la festivalul Summer Well de anul acesta, ce va avea loc între 10-11 august pe Domeniul Ştirbey din Buftea.

La concurs pot participa posesorii de cartele SIM PrePay care, în perioada de desfăşurare a concursului, îşi creează pe www.orangeyoung.ro o opţiune PrePay, o activează până pe1 august 2013 şi selectează înscrierea în promoţie în momentul creării opţiunii. Aceştia vor intra automat în tragerea la sorţi pentru câştigarea unui cort cu un design special FieldCandy.

Folosind configuratorul online de pe www.orangeyoung.ro, unic pe piaţa din România, clienţii PrePay îşi pot crea opţiunile aşa cum vor, adăugând minute şi SMS-uri naţionale sau în reţea şi trafic de internet, în funcţie de nevoile lor de comunicare.

Regulamentul şi detaliile concursului sunt disponibile pe www.orange.ro şi www.orangeyoung.ro pe toată perioada înscrierilor.

Categorii