Cu abonamentul Tigru de la Orange clienţii beneficiază de două ori mai multe resurse

27 iun. 2013
/ /
Cu abonamentul Tigru de la Orange clienţii beneficiază de două ori mai multe resurse

Cu abonamentul Tigru de la Orange clienţii beneficiază de două ori mai multe resurse

Bucureşti, 27 iunie 2013. Începând de astăzi, Orange le oferă clienţilor săi posibilitatea de a se bucura de libertatea de a comunica, indiferent de reţea, cu un nou abonament – Tigru. Acesta oferă o abundenţă de minute naţionale şi internaţionale, SMS-uri naţionale, trafic de internet inclus şi spaţiu de stocare în Orange Cloud, la tarife lunare cuprinse între 8 şi 30 de euro (TVA inclus). Abonamentele Tigru sunt disponibile atât pentru noii abonaţii, cât şi pentru cei care optează să îşi prelungească abonamentul.

Astfel, clienţii care aleg abonamentul Tigru 11 primesc 450 minute naţionale şi internaţionale pentru apeluri către reţelele fixe, 450 SMS-uri naţionale, 150 MB trafic de internet pe mobil şi acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil.

În plus, până pe 5 august, la activarea abonamentelor Tigru 8, Tigru 11 şi Tigru 16 pe doi ani, clienţii vor primi lunar dublul resurselor, precum şi 2 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud ce le oferă posibilitatea sa păstreze pozele, videoclipurile, melodiile, fişierele, calendarul sau contactele într-un singur loc, în siguranţă. Astfel, un abonat Tigru 11 va primi în total 900 minute naţionale şi internaţionale pentru apeluri către reţelele fixe, 900 SMS-uri naţionale, 300 MB trafic de internet pe mobil şi 2 GB spaţiu de stocare.

Tot în această perioadă clienţii Orange care doresc să achiziţioneze telefoane la preţuri cât mai avantajoase îşi pot folosi punctele Thank You, care valorează acum cu 50% mai mult. Telefonul recomandat de Orange cu abonamentul Tigru 11 pe doi ani este Orange Nivo la preţul de 19 euro.

„Smartphone-ul ne însoţeşte pe durata întregii zile şi reprezintă mijlocul favorit de comunicare. Cu un abonament potrivit, comunicarea prin apeluri, mesaje şi internet devine mult mai placută. Abonamentul Tigru oferă clienţilor noştri acces la un pachet avantajos de beneficii, avand acum de două ori mai multe resurse disponibile.” a declarat Stjepan Udovicic, Director de Marketing în cadrul Orange România.

Categorii