Cu opţiunea Go Europe 10, întâmplările din vacanță sunt mai ușor de povestit

16 iun. 2015
/ /
Cu opţiunea Go Europe 10, întâmplările din vacanță sunt mai ușor de povestit

Bucureşti, 16 iunie 2015. Vara aceasta, convorbirile în roaming sunt și mai avantajoase pentru abonații Orange care aleg Europa ca destinație de vacanță. La opțiunea Go Europe 10, ei au acum bonus 60 de minute și SMS, pe care îl pot împărți cu cineva drag.

Nu de puține ori membrii familiei au atracţii și programe diferite în vacanță. Abonaţii Orange care activează opțiunea Go Europe până pe 31 august pot oferi jumătate din bonusul primit unui alt număr, abonament sau cartelă PrePay, pentru a putea ține mai ușor legătura între ei sau cu cei de acasă. Bonusul are valabilitate 30 de zile și poate fi folosit în funcție de nevoile utilizatorilor, ca minute sau mesaje scrise.

Opțiunea Go Europe 10 oferă aceleași tarife pentru voce și SMS ca în reţea, dar și 10 MB trafic de internet, totul pentru 1 euro/zi. Odată activată, opțiunea se taxează doar în zilele în care este folosită.

"Acum 2 ani am lansat opțiunea Go Europe cu un obiectiv unitar în Grupul Orange, de a înlătura surprizele de pe factură și grijile din vacanță. De atunci din ce în ce mai mulți români au fost interesaţi să comunice mai mult atunci când s-au aflat în străinătate. Iar pentru ca vacanțele în familie să fie și mai lipsite de griji, anul acesta am decis să aducem un beneficiu nou, un bonus care poate fi împărțit cu partenerul sau cu copilul de exemplu, astfel încât să facilităm comunicarea între cei aflați în străinătate, dar și cu cei de acasă. " a declarat Victor Wincentovicz, Roaming Proposition Manager la Orange România.

Pe lângă opţiunea Go Europe 10, clienţii Orange au la dispoziţie şi alte opţiuni pentru a beneficia de tarife mai mici în roaming. De exemplu, cei care doresc să folosească mai mult internet în roaming pot alege una dintre opţiunile Travel Data cu trafic de internet inclus, iar cei care merg în destinaţii precum Canada, China, Israel, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina sau SUA pot alege opţiunea Go World.

Mai multe detalii despre Go Europe 10 și celelalte opţiuni Orange pentru roaming sunt disponibile pe www.orange.ro/roaming.

Categorii