/

Cupa Mondială de Rugby Franța 2023 se vede pe canalele Orange Sport

8 sept. 2023

Orange, cea mai rapidă rețea de fibră și mobil din România și sponsorul Federației Române de Rugby (FRR), difuzează pe canalele Orange Sport, Cupa Mondială de Rugby Franța 2023, cea mai importantă competiție de profil din lume. Disputată o dată la 4 ani, Cupa Mondială de Rugby se desfășoară anul acesta în perioada 8 septembrie – 28 octombrie, în mai multe orașe din Franța, iar Grupul Orange este sponsor oficial. La turneul din Franța s-au calificat cele mai bune 20 de echipe din lume, printre care și echipa națională a României, Stejarii.

Clienții Orange de servicii convergente pot urmări Cupa Mondială de Rugby pe canalele Orange Sport, care sunt incluse în pachetele Orange Love și în Orange TV Go. Competiția debutează în această seară cu meciul Franța – Noua Zeelandă, de la 22:15, pe Orange Sport 1.

Mâine, 9 septembrie, de la ora 16:30, pe Orange Sport 3, iubitorii sportului cu balonul oval pot susține, alături de Orange, echipa națională a României. Stejarii vor disputa primul meci împotriva Irlandei, numărul 1 mondial și câștigătoarea Turneului celor 6 Națiuni din acest an. Tot pe Orange Sport 3, fanii pot urmări și celelalte meciuri ale României din faza grupelor, astfel: pe 17 septembrie, de la ora 16:00, partida împotriva Africii de Sud, numărul doi mondial și campioana ultimei ediții, pe 30 septembrie meciul împotriva Scoției, de la ora 22:00, iar pe 8 octombrie, Tonga – România, de la ora 18:45.

Clienții care au un abonament de televiziune de la Orange și nu au incluse toate canalele Orange Sport în oferta lor pot activa opțiunea „Orange Sport” pentru 3 lei/lună.

„Suntem încântați să oferim clienților noștri posibilitatea de a urmări live Cupa Mondială de Rugby Franța 2023, al cărei sponsor oficial este Grupul Orange.

În același timp, suntem mândri de performanța echipei naționale de rugby a României și știm că Stejarii sunt bine pregătiți pentru confruntările cu cele mai bune echipe ale lumii. Parteneriatul cu Federația Română de Rugby înseamnă foarte mult pentru noi, deoarece împărtășim valori comune. La fel ca pentru jucătorii naționalei, performanța este esențială pentru Orange. Oferim clienților noștri cele mai rapide servicii de fibră și mobil din România. De asemenea, credem în spiritul de echipă, pe care îl construim zi de zi alături de abonații noștri. Împreună vom susține de aici, din România, Stejarii la această importantă competiție a rugby-ului”, a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România.

În luna martie 2023, Orange a anunțat că a devenit sponsorul Federației Române de Rugby (FRR).  În plus, pe lângă susținerea naționalei, Orange este aproape de tot ce este important pentru iubitorii sportului și prin conținut de calitate pe canalele Orange Sport. Aceștia pot urmări competiții în exclusivitate din rugby, Turneul celor 6 Națiuni, baschet, NBA, precum și raliu, World Rally Championship și European Rally Championship. Tot pe Orange Sport, utilizatorii pot urmări emisiuni și cele mai importante competiții de fotbal (UEFA Champions League, campionatul național SuperLiga, dar și Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1) și handbal (EHF Champions League, European Cup feminin și masculin). Canalele online de informare - aplicația mobilă Orange Sport (Google Play și App Store), website-ul orangesport.ro, Facebook Orange Sport și YouTube Orange Sport Romania vin să completeze experiența oferită clienților.

Categorii