De astăzi studenţii şi masteranzii interesaţi pot aplica la o nouă ediție Orange First Step

31 mart. 2016
/ /
De astăzi studenţii şi masteranzii interesaţi pot aplica la o nouă ediție Orange First Step

Noul stagiu de practică[1] la Orange se va desfășura în perioada 4 aprilie – 4 mai. Înscrierile se pot face pe www.orange.ro/first-step, de astăzi până pe 4 martie, urmând ca din 5 până în 25 martie să se desfășoare perioada de selecție si anunțarea candidaților.

178 de studenți și masteranzi își vor putea găsi un loc de practică în echipele de vânzări si magazinele Orange din toată țara, iar experiența căpătată pe parcursul programului de practică poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.

Cei selectaţi în program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi de personal branding şi muncă în echipă. La finalul lunii de internship, participanții vor primi o adeverință de practică și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi recomandări semnate din partea mentorilor care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

[1] Orașele in care se desfășoară programul sunt:Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Câmpulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Dej, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Lugoj, Mangalia, Mediaș, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onești, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Sighișoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalău

Categorii