Din 8 ianuarie 2007, tarifele pentru serviciile Orange vor fi exprimate în euro

23 ian. 2010
/ /
Din 8 ianuarie 2007, tarifele pentru serviciile Orange vor fi exprimate în euro

din 8 ianuarie 2007,  tarifele pentru serviciile Orange vor fi exprimate în euro

Bucureşti, 9 noiembrie 2006. Începând cu data de 8 ianuarie 2007, tarifele pentru  serviciile Orange vor fi transformate din dolari în euro, la cursurile de schimb oficiale anuntate de BNR pentru data mentionatã. Facturile emise dupã aceastã datã vor fi calculate pe baza noilor tarife în euro si vor fi exprimate în lei la cursul de schimb din data emiterii facturii.

"Decizia schimbãrii monedei de referinta este în concordantã cu apropiata aderare a României la Uniunea Europeanã, modalitatea de conversie aleasã este una transparentã si corectã", a declarat Richard Moat, CEO Orange România.

Conversia se va efectua automat la cursul oficial din data de 8 ianuarie atât în cazul tarifelor la abonamente, tarifelor pe minut de convorbire, punctelor Orange Thank You cât si în cazul creditului existent în contul Orange PrePay.

Conversia automata nu va fi aplicatã în cazul abonamentului de 4 USD, care devine abonament de 3 EUR, tarifului de 7USDc pe SMS national, care devine 5 EURc, tarifului de 19 USDc pe MMS, care devine 14 EURc. Tarifele pentru apeluri internationale si în roaming precum si cele pentru apeluri ori SMS-uri cãtre numere premium vor fi comunicate începând cu data de 8 ianuarie.

Clientii care vor începe să utilizeze serviciile Orange dupã aceastã datã vor avea la dispozitie un nou portofoliu în euro, cu tarife rotunjite. Noua ofertã va putea fi accesatã pe www.orange.ro sau consultatã în magazinele Orange din 8 ianuarie 2007.

Categorii