/

Divizia Orange Business Services a fost desemnată Partenerul Anului 2020 al Microsoft în România

14 iul. 2020

București, 14 iulie 2020 — Orange Business Services, divizia de business a Orange, a primit distincția Partenerul Anului 2020 al Microsoft în România în cadrul premiilor anuale 2020 Microsoft Partner of the Year Award. Compania a fost recunoscută printre partenerii globali Microsoft care au demonstrat excelență în inovarea și implementarea de soluții pentru clienți, bazate pe tehnologia Microsoft.

“Colaborăm cu Microsoft de mai bine de 5 ani și definim împreună un portofoliu de soluții adaptate nevoilor clienților noștri comuni. Suntem într-o perioadă specială, influențată de restricțiile impuse de pandemie, care creează noi nevoi pentru companii. Vedem o cerere crescută pentru soluțiile de colaborare și pentru munca la distanță, dar și o conștientizare în creștere a avantajelor și flexibilității tehnologiei cloud. Produsele Microsoft ne-au ajutat să venim în ajutorul clienților Orange Business Services cu soluții practice care pot fi implementate rapid și de la distanță. Suntem mândri de rezultatele muncii de echipă Orange Business Services – Microsoft din ultimul an prin care am contribuit la procesul de digitalizare al companiilor din România.“ spune Florin Popa, Director Business to Business Orange România

Premiile 2020 Microsoft Partner of the Year recunosc partenerii Microsoft care au dezvoltat și livrat soluții excepționale bazate pe tehnologiile Microsoft în ultimul an. Premiile sunt clasificate în mai multe categorii, iar distincțiie sunt oferite după selecția a mai mult de 3300 de nominalizări înscrise din peste 100 de țări la nivel global.

Alături de Microsoft, OBS s-a concentrat pe oferirea unor soluții, precum cele din pachetul Office 365, care să ajute business-urile să-și păstreze nivelul productivității, să răspundă provocărilor pieței și, în același timp, să le permită angajaților să rămână acasă, în siguranță.

“Este o onoare să oferim recunoaștere câștigătorilor și finaliștilor din acest an ai Premiilor Partenerul Anului 2020 al Microsoft” a spus  Gavriella Schuster, vicepreședinte corporate, One Commercial Partner, Microsoft. “Acești colaboratori și-au depășit limitele pentru a oferi într-un timp foarte scurt soluții care rezolvă provocările complexe cu care lumea de business se confruntă în această perioadă – de la comunicare și colaborare în mediul virtual, până la a ajuta clienții să-și atingă obiectivele de business cu serviciile de cloud Azure.”

Detalii despre soluțiile Microsoft oferite de OBS aici: https://www.orange.ro/companii-mici-si-mijlocii/servicii-microsoft/index.html

Categorii