/

Filme în aer liber la București: Orange Pop-Up Cinema ajunge în parcul I.O.R. în perioada 13-18 septembrie

8 sept. 2022

Orange Pop-Up Cinema - Parcul IOR

Caravana Orange Pop-Up Cinema are ultima oprire de anul acesta în parcul Ioan Alexandru Cuza (I.O.R.), în perioada 13-18 septembrie 2022.

A treia ediție a caravanei Orange Pop-Up Cinema, un eveniment lansat în pandemie care s-a dovedit de succes în rândul consumatorilor de film din România, a ajuns vara aceasta la Sinaia, Oradea, Iași, Galați și Timișoara unde toate serile de film au fost sold out. Banii încasați pe bilete vor fi direcționați către Fundația Orange.

În capitală, timp de 6 zile, cei mici și cei mari se vor putea bucura de cinema în aer liber în parcul Ioan Alexandru Cuza (I.O.R.). Programul, care poate fi văzut pe https://oran.ge/popupcinema, include producții precum Thor: Love an Thunder, The Batman, Top Gun: Maverick, dar și blockbusterele Dune, House of Gucci sau Paw Patrol The Movie.

Biletele pentru București sunt disponibile pe www.iabilet.ro, dar și la fața locului. Banii încasați din vânzarea lor vor fi donați, ca și până acum, către Fundația Orange pentru susținerea programului Digitaliada, proiect ce promovează folosirea resurselor digitale în educație, pentru a crește performanțele școlare ale elevilor.

Orange este un susținător tradițional al cinematografiei, iar prin Orange Pop-Up Cinema mută sălile de film în aer liber și oferă câteva ore de distracție, alături de prieteni sau de familie.

Despre Fundația Orange

De 10 ani, Fundația Orange se implică în viața comunității prin proiecte de filantropie destinate persoanelor vulnerabile. Programele sale, finanțate cu peste 6 milioane de euro, susțin educația digitală, implicarea în comunitate și incluziunea socială, cu ajutorul tehnologiei și a metodelor digitale - fundatiaorange.ro. Digitaliada este programul național prin care Fundația Orange susține utilizarea tehnologiei în educație, prin resurse și instrumente gratuite, astfel încât toți copiii din România să aibă acces egal la educație de calitate, indiferent dacă trăiesc la sat sau la oraș.

Orange Pop-Up Cinema, Parcul IOR, 2021

Categorii