/

In urma campaniei Pentru Maine, Orange sustine 22 de elevi sa-si continue studiile

25 iul. 2018

Orange România a lansat în iunie 2018 platforma „Pentru Mâine”, reunind astfel toate inițiativele de responsabilitate socială într-un singur spațiu digital cu misiunea comună de a inspira oamenii să facă încă un pas spre un „mâine” mai bun, cu ajutorul tehnologiei de azi.

Lansarea platformei a venit împreună cu o provocare – aceea de a realiza o capsulă digitală a timpului, menită să deschidă un canal de comunicare între azi şi mâine cu ajutorul tehnologiei. Mâine, în cazul acesta, însemnând anul 2028. Vizitatorii platformei au răspuns întrebării „ce poți face azi, pentru mâine, cu ajutorul tehnologiei?” şi şi-au încărcat apoi gândurile, pe site, sub forma unui video, urmând ca toate clipurile să fie ulterior salvate în cloud pentru a fi redeschise după 10 ani.

Orange s-a angajat să transforme fiecare video încărcat de utilizatori într-o bursă de studiu, timp de o lună de zile, pentru un elev înscris în programul "Vreau în clasa a noua" al organizaţiei World Vision România.

212 utilizatori au răspuns provocării și au contribuit cu mesaje video, iar Orange a decis să suplimenteze bursele astfel încât să susțină 22 de elevi în anul școlar 2018-2019. Astfel, din donația de 15.000 de euro s-au acordat 270 burse pentru o perioadă de 12 luni către 22 de elevi din județele Cluj, Dolj, Iași, Vaslui, Vâlcea și Ialomița.

Categorii