Locuitorii din Braşov sunt invitaţi la Caravana Orange - 4G discovery tour

6 iun. 2014
/ /
Locuitorii din Braşov sunt invitaţi la Caravana Orange - 4G discovery tour

Locuitorii din Braşov sunt invitaţi la Caravana Orange - 4G discovery tour

Bucureşti, 6 iunie 2014. De astăzi şi până duminică, 8 iunie, Orange îi aşteaptă pe locuitorii oraşului Braşov la 4G discovery tour, o caravană dedicată lumii digitale. Aceasta călătoreşte în mai multe oraşe pentru a-i familiariza pe clienţi cu tehnologia 4G, pentru care Orange are cea mai extinsă acoperire din ţară. În Braşov, caravana se află în Piaţa Sfatului, unde Orange a amplasat un cort impresionant şi a pregătit multe surprize.

Cei care vizitează cortul pot testa smartphone-uri de ultimă generaţie, servicii şi aplicaţii precum Orange TV, Deezer, Orange Cloud şi Orange Explorer, pentru care tehnologia 4G aduce beneficii semnificative, prin viteza transferului de date de până la 60-80 Mbps, viteze medii reale, şi prin răspunsul instant din partea reţelei. De asemenea, vizitatorii caravanei pot vedea un documentar despre evoluţia mijloacelor de comunicaţie. Nu în ultimul rând, 4G discovery tour include şi o zonă unde participanţii vor descoperi jocuri pe mai multe tipuri de ecrane şi o masă interactivă, unde pot cânta la pian, se pot juca împreună cu îndrăgitele personaje Orange PrePay sau alte jocuri captivante.

Cei care vin la cortul 4G discovery tour sâmbătă sau duminică seara, în intervalele 18:00 – 19:00 şi 19:30 – 20:30, vor avea parte de o altă experienţă inedită. Prin intermediul reţelei 4G şi al tehnologiei Kinect folosite, ei vor putea dirija de la distanţă o orchestră interactivă. În plus, au ocazia să le arate prietenilor, pe Facebook, fotografii realizate în timp ce ei dirijează.

Toţi participanţii la 4G discovery tour pot intra într-un concurs pentru a câştiga un smartphone prin tragere la sorţi.

„Datorită tehnologiei 4G, acum este mai simplu ca oricând să navighezi pe internet, să descarci sau să trimiţi fişiere de mari dimensiuni, să urmăreşti programe de televiziune sau videoclipuri şi să te joci online, iar cea mai frumoasă parte este că poţi face toate acestea chiar şi atunci când te afli în mişcare. Suntem fericiţi că prin internetul de mare viteză 4G le putem oferi clienţilor o experienţă de utilizare chiar mai bună decât cea pe care  mulţi dintre noi o avem prin internetul fix. Îi invităm pe toţi să se convingă de aceste beneficii la 4G discovery tour.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer.

Pe 7 aprilie, Orange a lansat serviciile de internet la viteze 4G în Braşov, cu o acoperire de 100% din populaţia oraşului. În ţară, acoperirea 4G oferită de Orange România este de 47% din populaţia totală şi 75% din populaţia urbană, în peste 1000 de localităţi. Prin serviciul 4G Roaming, clienţii Orange care folosesc internet la viteze 4G, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, au acces la reţelele 4G din străinătate [1] fără taxe suplimentare.

De asemenea, la Orange shop de pe strada Mureșenilor, nr. 1, din Braşov, clienţii pot testa deja reţeaua 4G+, care aduce viteze de download de până la 300 Mbps şi care va fi disponibilă comercial imediat ce pe piaţă vor fi aduse terminale compatibile.

În plus, clienţii cu terminale 4G au ocazia să testeze gratuit internetul la viteze 4G timp de 90 de zile.

Mai multe detalii despre serviciul Orange 4G se găsesc pe www.orange.ro/4G .

[1] În prezent în Moldova, Polonia şi Spania şi în curând şi în alte ţări.

Categorii