Noaptea Devoratorilor de Publicitate

9 dec. 2009
/ /
Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Bucureşti, 14 iunie 2002. Orange vã invitã vineri, 14 iunie,        la Sala Palatului din Bucuresti, pentru a savura împreunã        un adevãrat festin publicitar: Noaptea Devoratorilor        de Publicitate. Începând cu ora 22.00 si pânã dimineata, veti vedea        cel mai lung calup de reclame: 8 ore de spoturi din toatã lumea si        din România, de râs sau de plâns, de mult sau de ultimã        orã.

Orange crede cã, la fel ca orice altã formã de artã,        publicitatea este fascinantã prin creativitate si nonconformism,        culoare si mesaj, surprizã si emotie.

Dincolo de scopul ei practic, publicitatea poate schimba mentalitãti,        aspectul unui oras sau poate naste un adevãrat folclor. De aceea        Orange a ales sã ofere publicului cel mai de succes spectacol dedicat        publicitãtii, cu o traditie de peste douãzeci de ani, vizionat        pânã acum în 800 de tãri, cu o arhivã de        700 000 de filme: Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Si în România, de sapte ani încoace, o noapte pe an este        dedicatã acestui spectacol.
Ca în fiecare an, si în 2002 vom vedea o editie înnoitã        a Noptii, cu reclame din peste 40 de tãri, cu participarea extraordinarã        a clasicilor Supertimor, Sironimo, Leo, Perrier, Fiat 131 si Bob, alãturi        de panoramele cu Yves Saint-Laurent, Saga Olivio, Gala della Pubblicita        (majoritatea spoturilor fiind din 2001), Pepsi-Cola (prezentã în        3 din cele 4 pãrti ale programului), New-York în publicitate,        Animalele au cuvântul, precum si o micã sectiune cu Cele 20        de filme publicitare aplaudate cel mai mult.
Vom regãsi si spoturi publicitare românesti care, trecând        de preselectie, au fost introduse în program.
În deschiderea serii, vom avea parte de un concert cu Directia 5,        iar pe parcursul noptii de mai multe pauze revigorante si datoritã        sponsorilor acestui eveniment.

Vã asteptãm, deci, vineri 14 iunie de la ora 22.00, la cea        mai lungã noapte a publicitãtii: Noaptea Devoratorilor de        Publicitate.
Alãturi de Orange.

Categorii