/

Noile pachete Orange Love vin cu o oferta promotionala cu acces timp de 3 luni la Netflix si televizoare 4K in rate

21 aug. 2019

De astăzi, clienţii Orange au şi mai multe motive să aleagă pachetele de servicii convergente Orange Love, prin intermediul cărora au parte de internet fix de mare viteză, de până la 131 canale TV şi de acces inclus timp de 3 luni la pachetul standard Netflix. Preţurile încep de la 8 euro/lună, iar această ofertă promoţională este disponibilă până la 31 octombrie 2019.

Noua ofertă Orange Love răspunde cerinţei clienților pentru conţinut şi divertisment de calitate, introducând în pachete o ofertă promoţională cu 3 luni acces inclus la cel mai important serviciu de divertisment pe internet din lume, Netflix. Clienţii Orange pot opta pentru ofertele Orange Love cu internet prin fibră şi televiziune de la 8 euro/lună, la care pot adăuga unul dintre abonamentele de voce, ce încep de la 8 euro/lună. Astfel, un pachet complet de servicii porneşte de la doar 16 euro/lună.

În plus, clienții care au cel puțin un abonament de voce mobilă de la Orange pot plăti de acum abonamentul Netflix direct pe factura Orange.

De asemenea, pentru a se bucura alături de familie şi prieteni de cele mai aşteptate seriale şi filme oferite de Netflix, clienţii Orange pot acum opta pentru achiziţia unuia dintre cele 6 noi smart TV-uri din gama 2019 cu rezoluţie FullHD şi 4K, cu diagonale cuprinse între 81 cm și 138 cm. Acestea au preţuri speciale pentru clienţii care aleg pachetele Love şi pot fi achitate în 24 rate direct pe factură.

„Suntem bucuroşi că putem oferi clienţilor Orange Love acces la una dintre cele mai populare platforme de filme şi seriale, Netflix. Prin intermediul acesteia, clienţii au acces la seriale noi, precum Fabrica de bani, Planeta noastră, Oglinda neagră sau Vacanţă criminală.

Continuăm astfel să punem la dispoziția consumatorilor din România servicii de calitate, dar şi oferte competitive” a declarat Yves Martin, Chief Marketing Officer în cadrul Orange România.

Noua ofertă Orange vine în continuarea parteneriatului cu posturile TV Look Sport și Look Plus, prin intermediul cărora începând de anul acesta clienţii Orange pot viziona o gamă variată de noi competiţii sportive precum campionatele de fotbal ale Spaniei, Italiei, Germaniei şi Franţei, alături de Formula 1, dar şi meciuri de tenis, volei, baschet și multe altele. În plus, începând de anul trecut, clienţii Orange au acces la cele mai iubite competiţii sportive, Liga Campionilor, Europa League precum și Liga 1, Liga 2 şi Cupa Romaniei.

Categorii