Noua ofertă Orange întâmpină așteptarile abonaților cu 10GB de internet și convorbiri naționale nelimitate

2 apr. 2015
/ /
Noua ofertă Orange întâmpină așteptarile abonaților cu 10GB de internet și convorbiri naționale nelimitate

Din dorința de a le oferi clienților resurse relevante pentru tipul preferat de comunicare, Orange aduce în ofertă două tipuri de bonusuri: convorbiri naționale nelimitate sau 10GB. Astfel, în funcție de resursele pe care le au deja în abonament, clienții își pot alege beneficiul care le completează cel mai bine nevoile zilnice de comunicare.

De exemplu, dacă un client alege să activeze sau să prelungească două abonamente de voce Cangur 12, poate avea pe amândouă convorbiri naționale nelimitate sau 10GB, ce se adaugă traficului de date inclus în pachete. Dacă optează pentru un abonament Cangur 12 și un abonament de date Colibri Explore 14, va primi pentru suma cumulată de 26 euro cele două bonusuri, convorbiri naționale nelimitate sau 10GB, câte unul pentru fiecare abonament. Convorbirile naționale nelimitate se alocă în fiecare lună din perioada contractuală, iar cei 10 GB trafic de internet național, oferiți ca bonus, se alocă o singură dată și se pot consuma după epuizarea traficului de internet lunar inclus în abonament, pe întreaga perioadă contractuală.

Telefoane și tablete la 0 eur

Early Upgrade permite schimbarea telefonului cu 6 luni înainte

Clienții Orange care au de cel puțin 6 luni un abonament își pot schimba telefonul oricând doresc prin serviciul Early Upgrade. Astfel, ei pot opta pentru cea mai nouă ofertă și nu trebuie să mai aștepte până la terminarea contractului anterior. În plus, prin Buy-Back 4G, clienții au o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.

Categorii