O noua ediție de vară a programului de practică Orange First Step

19 iun. 2014
/ /
O noua ediție de vară a programului de practică Orange First Step

Bucureşti, 19 iunie 2014. Orange România lansează ediţia de vară a programului Orange First Step, program educaţional destinat atât studenţilor cât şi masteranzilor aflaţi la început de carieră. Orange First Step se adresează tuturor studenţilor şi masteranzilor indiferent de profilul facultăţii, de forma de învăţământ sau de anul de studii în care se află.

Ca şi până acum, cei interesaţi au ocazia să se înscrie pe pagina www.orange.ro/first-step, unde pot alege oraşul, perioada şi departamentul în care vor să facă practică. Orange oferă peste 270 de locuri, atât în București, cât şi în ţară. Această ediție aduce cel mai mare număr de locuri de până acum, peste 45 disponibile, în departamentele IT și tehnic pentru grupul France Telecom – Orange, centrul local de mentenanță si suport. Studenții pot efectua stagiul de practică și în departamentele de Resurse Umane, Comunicare, Relații Clienți, Financiar, Vânzări, Achiziții, Planificare Business, Online sau în Orange shops.

Pe parcursul verii vor fi organizate 3 sesiuni de practică: 1-31 iulie, 1-31 august, 1-30 septembrie. La final, toți absolvenții Orange First Step vor primi o diplomă de absolvire și o adeverință de practică pe care o pot folosi la facultate.

Categorii