O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Bistriţa

15 iul. 2013
/ /
O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Bistriţa

O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Bistriţa

Bucureşti, 15 iulie 2013. Sâmbătă 13 iulie s-a redeschis Orange shop din Bistriţa. Situat în Piaţa Centrală la numărul 8, magazinul este deschis în timpul săptămânii în intervalul 8.30 – 19:30 şi sâmbăta de la 9:00 la 15:00.


Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 13 august, clienţii care activează abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni, au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop din Bistriţa prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil şi telefonie fixă.

În magazin clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane, tablete şi laptopuri, la camere foto, GPS-uri, e-book reader, rame foto, hard diskuri externe.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii