O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Călăraşi

28 febr. 2014
/ /
O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Călăraşi

O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Călăraşi

Bucureşti, 28 februarie 2013. Începând de sâmbătă, 1 martie, Orange shop din Călăraşi, situat pe strada Prelungirea Bucureşti, nr. 24, bl. M19, tronson 3 şi 4, la parter, îşi aşteaptă clienţii cu o nouă înfăţişare. Magazinul este deschis în timpul săptămânii de la 9:00 la 18:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 1 aprilie, clienţii care activează abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop din Călăraşi prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă, dar şi serviciul Orange TV.

În magazin clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane şi tablete, la gadgeturi de ultimă generaţie.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii