O nouă înfăţişare pentru Orange shop din cartierul Rahova, Bucureşti

14 oct. 2013
/ /
O nouă înfăţişare pentru Orange shop din cartierul Rahova, Bucureşti

O nouă înfăţişare pentru Orange shop din cartierul Rahova, Bucureşti

Bucureşti, 14 octombrie 2013. Începând de astazi, Orange shop din cartierul bucureştean Rahova îşi aşteaptă clienţii cu o nouă înfăţişare, pe şoşeaua Alexandriei, nr 16, bl L4, sector 5. Magazinul este deschis în timpul săptămânii în intervalul 08.30 - 19.30 şi sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 14 noiembrie, clienţii care activează abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni, au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop din cartierul Rahova prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă şi noul serviciu Orange TV.

În magazin clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane, tablete şi laptopuri, la camere foto, GPS-uri, e-book reader şi hard diskuri externe.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii