O nouă sesiune a programului de practică Orange First Step

9 nov. 2015
/ /
O nouă sesiune a programului de practică Orange First Step

Studenţii şi masteranzii interesaţi de un stagiu de practică* la Orange pot aplica începând de astăzi pentru ediţia următoare Orange First Step, care va avea loc în perioada 2 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016. Înscrierile se pot face pewww.orange.ro/first-step, până pe 16 noiembrie.

În total, 178 de studenți și masteranzi își vor putea găsi un loc de practică în echipele de vânzări și magazinele Orange din toată țara. Cei selectaţi în program vor putea participa la workshopuri dedicate pe teme precum brandul şi valorile Orange, cum să devii un bun vânzător, dar şi branding personal şi munca în echipă. La finalul lunii de internship, participanții vor primi o diplomă de participare și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi din partea mentorilor recomandări care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

Experiența căpătată pe parcursul programului de practică poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.

* Orașele în care se desfășoară programul sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Câmpulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Dej, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Lugoj, Mangalia, Mediaș, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onești, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Sighișoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalău.

Categorii