Orange aduce în exclusivitate Samsung Galaxy Xcover 2

22 iul. 2013
/ /
Orange aduce în exclusivitate Samsung Galaxy Xcover 2

Bucureşti, 22 iulie 2013. Pentru cei aventuroşi şi interesaţi să îşi achiziţioneze un telefon rezistent în cele mai neaşteptate situaţii, Orange aduce în exclusivitate Samsung Galaxy Xcover 2. Disponibil atât în Orange shop, cât şi în magazinul online, telefonul are un ecran de 4 inchi, un procesor Dual-Core de 1 GHz şi o cameră de 5 MP şi este ideal pentru cei pasionaţi de călătorii, care vor să surprindă momente unice, fie că se află pe plajă, în deşert sau sub apă. Acesta poate fi achiziţionat la preţul de 49 euro (TVA inclus) alături de abonamentul recomandat Panteră 23 pe 24 de luni.

Telefonul este conceput astfel încât să poată funcţiona chiar şi atunci când este folosit în apă, în timpul activităţilor sportive sau când este expus unui mediu plin de praf. Certificatul IP67 confirmă că telefonul poate fi folosit atunci când este introdus în apă până la o adâncime de un metru şi pentru cel mult 30 de minute. În plus, pentru fotografii inedite, clienţii pot folosi tasta directă pentru camera foto, iar cureaua de susţinere şi blocarea capacului bateriei vor asigura telefonul împotriva căderilor şi loviturilor.

Samsung Galaxy Xcover 2 este echipat cu sistem GPS, are instalate aplicaţii precum Google Maps, lanternă şi Cardio Pro pentru exerciţii fizice şi este compatibil cu tehnologia HD Voice.

Orange recomandă clienţilor să opteze pentru o asigurare pentru telefon în primele 30 de zile de la achiziţie, pentru a-şi proteja investiţia de situaţii neprevăzute.

Categorii