Orange deschide la Galați cel de-al zecelea magazin smart din țară

26 aug. 2016
/ /
Orange deschide la Galați cel de-al zecelea magazin smart din țară

Orange extinde rețeaua sa de magazine smart şi aduce la Galați conceptul inovator de smart shop: un magazin ce propune vizitatorilor un spațiu redefinit, orientat către digitalizare, în care clienții vor descoperi toate avantajele pe care tehnologia le poate aduce în viața de zi cu zi.

Magazinul este situat pe Str. Brăilei nr.134A și îşi aşteaptă vizitatorii între orele 08:30-19:30 de luni până vineri, și sâmbăta între orele 09:00-16:00, cu o gamă impresionantă de telefoane, tablete și accesorii wearable și o abordare personalizată a serviciilor.

Orange Smart Shop din Galați este împărțit în spații ce reflectă diferite medii în care folosim tehnologia, precum „Acasă”, „Distracție” sau “În mişcare”, dar şi spații special create pentru a facilita experiența de cumpărare a clienților. Astfel, zona “Expres” reprezintă un birou de operațiuni rapide, în timp ce în zona “Shop” pot fi găsite produsele Best Deal.

Timp de o saptămână, cadouri surpriză sunt pregătite vizitatorilor care efectuează tranzacții comerciale. Mai mult, în magazin clienții își pot crea pe tabletă un avatar și vor primi pe loc un tricou personalizat cu acesta.

Ofertă specială de lansare, valabilă până la data de 25 septembrie 2016

  • 50% reducere pentru accesoriile Samsung
  • 25% reducere pentru toate accesoriile
  • 50 euro reducere pentru toate telefoanele şi tabletele Samsung 4G achiziționate la încheierea unui contract nou sau la reînnoirea contractului, cu un abonament de minim 8 euro, pe o perioadă de 24 de luni
  • 25 euro reducere pentru toate celelalte telefoane sau tablete 4G achiziționate la încheierea unui contract nou sau la reînnoirea contractului, cu un abonament de minim 8 euro, pe o perioadă de 24 de luni

Categorii