Orange deschide primul Care Center din Constanţa

25 nov. 2013
/ /
Orange deschide primul Care Center din Constanţa

Orange deschide primul Care Center din Constanţa

Constanţa, 25 noiembrie 2013. Orange inaugurează astăzi primul Orange Care Center ce poate fi găsit în Constanţa, în magazinul Orange Shop la adresa Str. Ştefan Cel Mare, nr. 35-37. Magazinul va fi deschis în timpul săptămânii în intervalul 8:30 -19:30 şi sâmbăta de la 9:00 la 16:00. Serviciile oferite de Orange Care Center Constanţa sunt disponibile tuturor, indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange şi indiferent de tipul de terminal pe care îl deţin. În cadrul acestui centru cei interesaţi pot beneficia de o gamă largă de servicii, cum ar fi: reparaţii, setări, transfer de conţinut, instalări şi upgrade-uri de soft pe loc.

Toate activităţile au loc într-o zonă deschisă, astfel încât clienţii pot vedea cum lucrează specialiştii Orange. Reparaţiile în punctele Care Center se fac pe loc în peste 60% din cazuri, iar timpul de aşteptare este de maxim o oră. În cazul în care terminalul nu poate fi reparat pe loc, Orange oferă temporar un alt terminal până la soluţionarea problemelor. Începând din anul 2010 Orange a deschis în România 9 puncte Care Center pentru asistenţă rapidă şi service pentru defecţiuni uşoare ale telefonului.

În plus, clienţii care vin în Orange Shop din Strada Ştefan Cel Mare din Constanţa şi activează până pe 31 decembrie abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni, au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone. De asemenea, ei pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă şi noul serviciu Orange TV.

Mai multe detalii pe http://www.orange.ro/orangecare/care-center/

Categorii