Orange deschide un nou smart shop în București

29 nov. 2016
/ /
Orange deschide un nou smart shop în București

Orange deschide astăzi un nou smart shop în București, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, nr. 53 și ajunge la 18 astfel de magazine în toată țara. În magazinul redeschis sub conceptul smart shop, clienții sunt invitați să se bucure de o abordare personalizată a serviciilor și de o experiență de cumpărare în care întreaga comunicare comercială se bazează exclusiv pe mijloace digitale. Magazinul este deschis de luni până vineri între orele 08:30- 19:30 și sâmbătă între orele 09:00-16:00[1].

Orange smart shop este un magazin care își propune să îi conecteze pe oameni cu tehnologia și să o adapteze la ceea ce este important pentru ei, un loc în care broșurile sau contractele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale, oferind astfel o experiență de cumpărare inedită.

Design-ul magazinului a fost modernizat și este acum structurat în 3 spații care reflectă diferitele moduri în care folosim tehnologia, astfel încât totul să fie ușor de găsit: „Acasă”, „Distracție” și „Service”. În plus, noul smart shop, care are o suprafață de 200mp, include spații special create pentru a facilita experiența de cumpărare a clienților. De exemplu, la biroul „Express” clienții pot solicita informații, pot face sesizări, își pot schimba SIM-ul sau pot prelua produsele comandate online. La „Casierie”, aceștia pot achita facturi, pot face reîncărcări prepay sau transferuri internaționale de bani, iar la „Service” au posibilitatea de a verifica pe loc telefoanele sau tabletele defecte.

În cadrul noului smart shop, clienții pot alege dintre peste 70 de telefoane și tablete și 500 de accesorii. De asemenea, aceștia pot să își programeze vizita în magazin în prealabil direct de acasă, din aplicația Contul meu Orange, unde au opțiunea de a verifica și stocul produselor dorite.

Oferta specială de lansare Orange smart shop din Bulevardul Lascăr Catargiu, valabilă până pe 28 decembrie 2016:

  • 20 euro reducere pentru toate smartphone-urile 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni, cu exceptia Samsung S7 Family
  • 20 euro reducere pentru toate tabletele 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni
  • 50 euro reducere pentru telefoanele S7 Family achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni
  • 25% reducere la toate accesoriile disponibile în magazin

Până în acest moment, 17 alte magazine Orange smart shop au fost deschise în România.

Mai multe informații despre magazinele Orange sunt disponibile pe www.orange.ro.

[1] Cu excepția zilelor de 29 decembrie, când magazinul este deschis între orele 08:30- 19:30, 30 decembrie, cand programul de funcționare este între orele 09:00-16:00 și 1 decembrie, când magazinul este închis.

Categorii