Orange deschide un nou smart store la Constanța și ajunge la 15 astfel de magazine în toată țara

14 nov. 2016
/ /
Orange deschide un nou smart store la Constanța și ajunge la 15 astfel de magazine în toată țara

Orange deschide un nou smart store în țară și primul din Constanța, pe Bulevardul Tomis, Nr. 391, în Hypermarket-ul Carrefour Tom Constanța. Magazinul invită clienții să se bucure de o experiență digitală incomparabilă și de servicii personalizate, de luni până sâmbătă, între orele 09:00-22:00 și duminică, între orele 09:00-20:00.

Orange smart store este un magazin care le oferă clienților o experiență de cumpărare inedită, adaptând tehnologia la ceea ce este important pentru ei, un loc în care întreaga comunicare comercială se bazează exclusiv pe soluții digitale.

Orange smart store din Constanța este împărțit în trei zone, special create pentru a facilita experiența de cumpărare și pentru a le da vizitatorilor ocazia să descopere beneficiile pe care tehnologia le poate aduce în viața lor de zi cu zi: „Expres”, „Acasă” și „Shop”.

În zona „Expres”, clienții pot afla toate informațiile de care au nevoie, pot face sesizări, sau își pot schimba SIM-ul. Zona „Acasă” le oferă posibilitatea de a încerca atât serviciul Orange TV, precum și dispozitive inteligente pentru acasă, printre care se numără becurile inteligente controlate cu ajutorul unei aplicații mobile, dispozitivele Smart Home, senzorii de fum sau camera Wi-Fi. În ceea ce privește zona „Shop”, aici clienții găsesc o gamă extinsă de telefoane, tablete, gadgeturi wearable și produsele Best Deal.

În plus, pentru a verifica stocurile, pentru a localiza magazinul dorit, pentru a programa vizita în shop sau pentru a rezerva și comanda produse online, clienții au la dispozitie aplicația și contul My Account.

Oferta specială de lansare Orange smart store Constanța, valabilă până la data de 11 decembrie 2016:

  • 25 euro reducere pentru telefoanele Samsung S7 și Samsung S7 Edge achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni
  • 10 euro reducere pentru toate celelalte telefoane sau tablete 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni
  • 25% reducere la toate accesoriile disponibile în magazin

Până în acest moment, 14 alte magazine Orange au fost deschise sub conceptul smart store în România.

Mai multe informații despre magazinele Orange sunt disponibile pe www.orange.ro.

Categorii