/

Orange, fanul #1 al Stejarilor, este noul sponsor al echipei naționale de rugby a României

13 mart. 2023

Foto: Alin Petrache, Președinte, Federația Română de Rugby, Dragoș Ser, jucător Stejarii, Antoine Drevon, Chief Marketing Officer, Orange România

Pasiunea pentru sport aduce Orange România alături de echipa Stejarii: operatorul de telecomunicații devine noul sponsor al Federației Române de Rugby (FRR) pentru următorul an.

„Ne bucurăm să fim partener al Federației Române de Rugby și să-i susținem pe Stejari alături de comunitatea puternică de fani construită în jurul acestui sport. Corectitudinea și respectul reciproc sunt valorile în care au fost educate generații întregi de jucători. Chiar anul acesta se împlinesc 110 ani de la înregistrarea oficială a rugby-ului în România, ceea ce ne arată perseverența în a duce mai departe tradiția unui sport cu un spirit aparte. Așa cum au făcut Stejarii de-a lungul timpului, Orange, un brand cu vechime în România, depășește convențiile și provocările și continuă să facă performanță la cel mai înalt nivel. Vom susține echipa și vom fi fanul #1 la Cupa Mondială de Rugby, ce are loc în această toamnă, chiar în Franța”, a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România.

„Pentru noi, partenerii sunt în realitate prieteni buni, cei la care găsești sprijin și sfat la nevoie. Și, așa cum se întâmplă cu prietenii adevărați, nu contează dacă a trecut ceva vreme de la ultima întâlnire, ne vom regăsi mereu la fel de pasionați și entuziaști pentru că ne leagă valori și viziuni comune. Sperăm să avem un an plin de realizări împreună, mai ales că 2023 stă sub semnul participării Stejarilor la cea mai importantă competiție de profil din lume – Rugby World Cup”, a spus Alin Petrache, Președintele Federației Române de Rugby.

Orange, cea mai rapidă rețea de fibră și mobil 5G din România, este aproape de tot ce este important pentru iubitorii sportului atât prin susținerea echipei naționale de rugby a României, cât și prin conținut de calitate pe canalele Orange Sport. De altfel, Orange Sport difuzează competiții în exclusivitate din rugby, Turneul celor 6 Națiuni, baschet, NBA, precum și raliu, World Rally Championship. Tot pe Orange Sport, utilizatorii pot urmări emisiuni și cele mai importante competiții de fotbal (UEFA Champions League, campionatul național SuperLiga, Liga 2 și Cupa României, dar și Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1) și handbal (EHF Champions League, European Cup feminin și masculin). În același timp, canalele online de informare - aplicația mobilă Orange Sport (Google Play și App Store), website-ul orangesport.ro, Facebook Orange Sport și YouTube Orange Sport Romania vin să completeze experiența oferită clienților.

Federația Română de Rugby este forul coordonator al rugby-ului în România. Este responsabilă de organizarea competițiilor interne și internaționale găzduite, de pregătirea reprezentativelor naționale și de promovarea sportului cu balonul oval. Supranumită Stejarii, echipa națională de rugby a României este una dintre cele mai puternice echipe europene de rugby. Echipa națională participă cu regularitate la competiții continentale, cum este Rugby Europe Championship și este calificată în acest an la Cupa Mondială de Rugby, care se va desfășura în Franța în perioada septembrie - octombrie.

Categorii