Orange îi invită pe #parintilascoala pentru a fi în pas cu noile tehnologii

12 febr. 2015
/ /
Orange îi invită pe #parintilascoala pentru a fi în pas cu noile tehnologii

În linie cu promisiunea de a simplifica experienţa digitală a clienţilor și de a fi un digital coach, proiectul are rolul de a identifica dificultățile pe care le întâmpină cei nefamiliarizați cu utilizarea laptopului, a internetului, a căutărilor pe Google, utilizarea smartphone-urilor sau a rețelelor sociale. Acest lucru se va realiza cu ajutorul utilizatorilor de social media și internet, prin intermediul poveștilor personale înscrise pe www.orange.ro/parintilascoala.

La finalul campaniei, Orange va susține o tabără digitală pentru părinți, unde câștigătorii vor avea ocazia să afle de la trainerii Orange răspunsuri la întrebări legate de tehnologie.

Proiectul #parintilascoala reprezintă o continuare a inițiativelor de digitalizare și educație în mediul digital din cadrul strategiei de responsabilitate socială corporativă. Cel mai recent eveniment din zona digitală, SuperCoders, a avut loc pentru a doua oară în România în data de 10 februarie 2015.  Peste 100 de copii au învățat să programeze alături de mentori, la seminarii dedicate desfășurate în paralel în București și Cluj.

Categorii