Orange își extinde portofoliul de telefoane 4G+ cu noile apariții de la MWC 2015: LG G Flex 2, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy Edge și HTC One M9

6 mart. 2015
/ /
Orange își extinde portofoliul de telefoane 4G+ cu noile apariții de la MWC 2015: LG G Flex 2, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy Edge și HTC One M9

Bucureşti, 6 martie 2015. Pentru a oferi clienților acces la cele mai noi tehnologii 4G și 4G+, Orange Romania își extinde portofoliul cu 4 telefoane vârf de gamă compatibile. În prezent, Orange oferă cea mai extinsă rețea 4G din România, cu o acoperire de 89% din populația urbană și 62% din populația națională la 31 decembrie 2014 și oferă viteze 4G+ de până la 300Mbps în 6 orașe.

Cel mai nou telefon LG, G Flex 2, este deja disponibil pentru precomenzi în portofoliul Orange 4G+, urmând să fie livrat clienților începând din 23 martie. Ecranul Plastic-OLED Full HD de 5.5 inci oferă o experiență de vizualizare incredibil de clară și vie din orice unghi. Telefonul poate fi achiziționat la Orange la prețul de 189 eur (TVA inclus) alături de un abonament Panteră 41. Detalii pe pagina https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/lg-g-flex-2 .

În plus, de la mijlocul lunii martie clienții Orange pot achiziționa la precomandă cele mai noi apariții Samsung, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, și vor primi cadou un încărcător wireless, precum și un cadou surpriză, în limita stocului disponibil. Orange va avea în portofoliu toate variantele de stocare 23GB/64GB/128GB și nuanțele disponibile: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz și Green Emerald. Până atunci, clienții au la dispoziție site-ul dedicat www.orange.ro/s6/ unde se pot înscrie pentru a afla cele mai noi detalii despre telefoanele Samsung compatibile cu rețeaua Orange 4G+.

HTC One M9

Clienții Orange care au de cel puțin 6 luni un abonament își pot schimba telefonul oricând doresc prin serviciul Early Upgrade. Astfel, ei nu trebuie să mai aștepte până la terminarea contractului anterior si isi pot alege un nou telefon, cu prelungirea abonamentului existent sau activarea unui abonament nou.  În plus, prin Buy-Back 4G, clienții au o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.

Categorii