Orange lansează Colibri Mix

9 mai 2011
/ /
Orange lansează Colibri Mix

Orange lansează Colibri Mix

un singur abonament de acces mobil la internet pentru smartphone şi tabletă sau laptop

Bucureşti, 9 mai 2011. Orange România lansează pe 9 mai abonamentul Colibri Mix, un serviciu inovativ şi unic în România, ce oferă acces mobil la internet atât pentru smartphone, cât şi pentru tabletă sau laptop. Clienţii pot avea acces la internet mult mai uşor şi mai practic, fără a încheia mai multe abonamente, ci utilizând unul singur, valabil pentru toate dispozitivele.

Colibri Mix oferă clienţilor acces mobil la internet pe două cartele SIM, una pentru fiecare dispozitiv: o cartelă SIM care poate fi folosită pentru conectarea la internet a laptopului sau a tabletei şi o cartelă SIM care are deja activat un abonament de voce şi care poate fi folosită pentru conectarea la internet a smartphone-ului.

Noul abonament oferă un singur volum de trafic inclus cu o viteză de acces de până la 21,6 Mbps, ce poate fi utilizat în funcţie de preferinţele şi necesităţile clienţilor, pentru smartphone şi tabletă sau laptop. Din portofoliul Colibri Mix fac parte patru tipuri de abonamente, ce diferă între ele în funcţie de traficul inclus: Colibri Mix 11 (11 euro[1]) cu trafic inclus de 1 GB, Colibri Mix 14 (14 euro) cu trafic inclus de 2 GB,  Colibri Mix 19 (19 euro) cu trafic inclus de 6,5 GB şi Colibri Mix 39 (39 de euro) cu trafic inclus de 15,5 GB.

Un beneficiu în plus pentru ultimele 3 tipuri de Colibri Mix este opţiunea Cost Control, prin care, după depăşirea traficului inclus, clienţii au trafic nelimitat la o viteză de până la 128 Kbps şi garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar. Clienţii pot păstra viteza de navigare ridicată (până la 21,6 Mbps) şi după depăşirea traficului inclus, prin activarea unei opţiuni de trafic suplimentar de 1 GB, cu 3 euro.

De asemenea, împreună cu abonamentele Colibri Mix, clienţii pot achiziţiona la preţuri speciale smartphone-uri, tablete sau laptopuri: telefonul LG Optimus Black de la 79 euro, tableta Samsung Galaxy Tab de la 199 euro sau laptopul Acer Aspire de la 249 euro.

„Lansarea noului abonament de internet mobil Colibri Mix reprezintă o adaptare a ofertei noastre la necesităţile clienţilor de acces la internet. Din ce în ce mai multe persoane folosesc în activităţile lor multiple dispozitive portabile pentru a se conecta la internet oriunde s-ar afla. Pentru clienţi, va fi mai practic şi mai uşor să utilizeze acelaşi abonament de internet mobil pentru smartphone şi laptop sau tabletă. Viziunea noastră este aceea că, mai devreme sau mai târziu, toate dispozitivele portabile de tip telefon, laptop sau tabletă vor beneficia de conectare mobilă la internet.” a declarat Bogdan Răuţă, Mobile Data Proposition Manager Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.


[1] Toate preţurile includ TVA.

Categorii