Orange lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România

23 oct. 2014
/ /
Orange lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România

Bucureşti, 24 octombrie 2014. Orange aduce pe piața din România iPhone 6 și iPhone 6 Plus din 31 octombrie, iar începând de astăzi, 24 octombrie, se pot lansa deja precomenzi. Împreună cu noile modele iPhone, clienţii Orange se vor bucura de claritatea sunetului prin HD Voice și internet la cele mai mari viteze în rețeaua 4G #1 din România .

Odată cu oferta curentă pentru iPhone cu un abonament pe 2 ani, în perioada 31 octombrie – 31 decembrie, Orange a pregătit noi avantaje pentru clienți:

prin programul special Buy-Back iPhone pentru vechiul iPhone se oferă un voucher cu valoare mai mare

2 luni gratuite la Asigurarea basic

3 luni gratuite pentru opțiunea Universe HD Go prin care pot urmări programe, filme, seriale și emisiuni TV în mișcare

Programul Buy-back e valabil pentru clienții care vor să-și schimbe vechiul iPhone cu unul nou, cu activarea sau prelungirea unui abonament din oferta comercială pe 2 ani. De exemplu: pentru un iPhone 5s 16 GB folosit, prin programul special Buy-Back iPhone se primește un voucher în valoare de 280 euro, la cumpărarea unui iPhone 6 16GB. Voucherul primit se poate folosi pentru achiziția iPhone 6 16GB la doar 69 euro cu abonamentul Panteră 41, pe 2 ani, în loc de 349 euro.

Pentru clienții existenți care doresc să achiziționeze ultimul model de iPhone, Orange oferă noul serviciu Early Upgrade prin care pot cumpăra un nou iPhone oricând, indiferent de perioada contractuală actuală.

Cu Early Upgrade clienții pot achiziționa un telefon nou la preț Thank You oricând doresc, fără să mai aștepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține în prezent și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care Orange aplică un discount de 60%.

Clienții Orange au astfel posibilitatea să fie mereu în pas cu ultimele schimbări ale tehnologiei, având acces în fiecare an la cele mai noi modele de smartphones.

Orange va oferi modelele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus împreună cu o gama variată de abonamente dedicate, care vor permite conectarea la internet cu viteze 4G.

Tarife (în euro) şi detalii pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus:

Precomenzile pentru noile iPhone 6 şi iPhone 6 Plus se pot lansa începând de astăzi, 24 octombrie, pe www.orange.ro/iphone, şi produsele vor fi disponibile din 31 octombrie 2014.

Pentru detalii complete despre oferta iPhone 6 și 6 Plus în România, vizitaţi www.orange.ro/iphone.

Mai multe informaţii despre iPhone 6 și 6 Plus, se pot găsi pe www.apple.com/iphone.

Categorii