/

Orange lansează oferta PrePay ce răsplăteşte iubirea cu net din plin

1 febr. 2018

Cu noua ofertă Orange, clienţii PrePay se pot bucura de internet bonus pentru ei şi persoanele dragi prin campania „Iubirea împărtăşită merită răsplătită”, desfăşurată în perioada 1 februarie – 14 martie.

Cei care intră în aplicaţia Contul meu vor fi întâmpinaţi de îndrăgitele personaje Millidge şi Doig. Cu ajutorul lor, clienţii pot trimite pupici virtuali sub forma unor mesaje adresate celor dragi. Pentru fiecare mesaj trimis de către un client PrePay, atât cel care îl primeşte cât şi cel care îl trimite vor fi recompensați cu 10 GB bonus.

Orice client Orange poate participa la campanie, cu menţiunea că abonații Orange pot doar să primescă bonusuri, nu să le şi dăruiască. Indiferent de câte mesaje vor fi trimise se pot cumula  cel mult 50 GB pe durata campaniei, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB.

În plus, pentru orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit activată în perioada promoţiei, clienţii vor fi recompensaţi suplimentar cu 50 GB de internet. Bonusul este valabil timp de 30 de zile de la activarea opţiunii.

Bonusurile de internet, fie că sunt primite alături de mesajele trimise celor dragi sau la activarea unei opţiuni PrePay de minim 6 euro, sunt disponibile doar în țară şi nu modifică limita traficului de internet în roaming.

Mai multe informaţii pot fi găsite în pagina dedicată campaniei.

Indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii PrePay beneficiază de minute şi SMS-uri în reţea nelimitate, minute şi SMS-uri naţionale bonus, opţiuni avantajoase în roaming, dar şi internet de mare viteză 4G.

Categorii