Orange prezintă întreg line-up-ul celei de-a VI-a ediție a festivalului Summer Well

8 aug. 2016
/ /
Orange prezintă întreg line-up-ul celei de-a VI-a ediție a festivalului Summer Well

Orange prezintă a VI-a ediție a festivalului Summer Well, care va avea loc pe 13 și 14 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea. Festivalul se dorește a fi un loc de referință al celor pasionați de cultura alternativă, așa că va continua tradiția anilor trecuți și va prezenta în cel de-al doilea weekend din august, zece dintre cele mai relevante nume din muzica ultimului an, în cadrul natural de vacanță pe care ni-l oferă parcul Domeniului.

Primele formații anunțate la începutul lui februarie pentru editia 2016 au fost : HURTS, THE 1975, YEARS & YEARS, THE NEIGHBOURHOOD și SUNDARA KARMA. Astăzi adăugam și celelalte cinci nume care completează line-up-ul acestei ediții de festival. Alături de ei vor fi prezente unele cele mai importante nume din muzica nouă: BORNS, BLOSSOMS, HONNE şi HAELOS. Celebrul duo britanic THE CHEMICAL BROTHERS va închide festivalul cu fenomenalul lor show vizual, pe 14 august.

Biletele puse în vânzare pentru ultimele trei ediții ale festivalului s-au vândut în totalitate, iar în anul acesta cele din categoria Early Bird s-au epuizat deja. Ultimele bilete pentru cele două zile de festival Summer Well 2016 mai pot fi achiziționate din Orange shop-uri (www.orange.ro/shops) sau online pe www.easytickets.ro si www.eventim.ro.

Categorii