Orange sărbătoreşte 2 ani de HD Voice

13 mai 2013
/ /
Orange sărbătoreşte 2 ani de HD Voice

Bucureşti, 13 mai 2013. Pe 13 mai Orange sărbătoreşte 2 ani de la lansarea în premieră în România a tehnologiei HD Voice, cu ajutorul căreia clienţii au parte în timpul convorbirilor de o calitate excelentă a sunetului.

Cu această ocazie cei care doresc să îşi achiziţioneze în data de 13 mai un telefon compatibil cu tehnologia HD Voice din portofoliul Orange vor beneficia de o reducere de 10 euro în momentul încheierii unui abonament sau când îl prelungesc pe cel existent. Clienţii pot cumpăra telefoanele din Orange shop, din magazinul online sau de la partenerii Orange.

În cei doi ani, portofoliul Orange a fost permanent îmbogăţit, având acum aproximativ 50% de telefoane compatibile HD Voice, iar numărul apelurilor HD Voice a înregistrat o creştere constantă. În luna aprilie numărul apelurilor HD Voice a fost de 7 ori mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând în total, în cei doi ani, la peste 70 de milioane de apeluri. Rata de adopţie a telefoanelor compatibile HD Voice a crescut în luna aprilie de 3 ori faţă de procentul înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut.

În plus, după premiera internaţională din octombrie 2012 când a fost iniţiat primul apel HD între două ţări, clienţii Orange din România şi din Republica Moldova pot suna internaţional la calitate HD Voice între cele două ţări.

„HD Voice oferă o reală satisfacţie clienţilor Orange, transmiţând un sentiment de apropiere, printr-un sunet mai clar și mai natural şi prin reducerea semnificativă a zgomotului de fundal. Ne bucurăm să vedem că şi alte companii de pe piaţă au înţeles valoarea adaugată pe care o aduce acest serviciu pentru clienţi. Investim în continuare în această tehnologie şi aducem clienţilor telefoane compatibile la cele mai bune preţuri pentru a se bucura de convorbiri telefonice clare prin tehnologia HD Voice„ a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer în cadrul Orange România.

Mai multe informaţii despre HD Voice sunt disponibile pe http://www.orange.ro/hdvoice .

Categorii