Orange şi RIM lansează noul BlackBerry Curve 8520 în România noul smartphone accesibil oferă e-mail, mesaje, acces la reţelele sociale, muzică şi divertisment pentru persoanele în mişcare

24 ian. 2010
/ /
Orange şi RIM lansează noul BlackBerry Curve 8520 în România noul smartphone accesibil oferă e-mail, mesaje, acces la reţelele sociale, muzică şi divertisment pentru persoanele în mişcare

Orange şi RIM lansează noul BlackBerry Curve 8520 în România

Bucureşti, România şi Waterloo, Canada, 22 septembrie 2009. Orange şi Research In Motion (RIM) (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) anunţă lansarea noului smartphone BlackBerry® Curve™ 8520 pentru clienţii din România. BlackBerry Curve 8520, un nou model din gama de smartphone-uri seria BlackBerry Curve, va fi disponibil timp de o săptămână numai în magazinul online Orange. După această perioadă promoţională dedicată clienţilor online, terminalul va putea fi achiziţionat din toate magazinele Orange.

Noul BlackBerry Curve 8520 este un smartphone accesibil pentru toţi cei care doresc să fie mereu conectaţi. Acesta oferă acces mobil uşor la e-mail, mesagerie şi la reţelele sociale bine cunoscute (printre care Facebook® şi MySpace) şi este prevăzut cu o tastatură QWERTY integrală care permite tastarea confortabilă şi corectă. De asemenea, dispune de capacităţi multimedia generoase şi acces facil la muzică, jocuri şi alte aplicaţii mobile pentru divertisment în mişcare.

Smartphone-ul BlackBerry Curve 8520 funcţionează în reţeaua de date EDGE a Orange România şi este prevăzut cu port Wi-Fi® pentru a oferi clienţilor posibilitatea de navigare rapidă pe web şi o acoperire extinsă pentru transferul de date.

Noulsmartphoneeste prevăzut cu un inovator trackpad optic tactil care permite o derulare şi selectare uşoară şi rapidă pentru o experienţă de navigare deosebită. De asemenea, este primul smartphone BlackBerry cu taste media dedicate, integrate eficient în partea superioară a terminalului, oferind clienţilor o modalitate uşoară şi convenabilă de gestionare a fişierelor de muzică şi video.

Pe lângă accesoriile standard ale BlackBerry Curve 8520, Orange oferă gratuit clienţilor săi o husă practică BlackBerry, într-o gamă diversificată de culori, adaptată noului lor smartphone.

„Servicii cu o răspândire din ce în ce mai largă, precum internetul şi email-ul mobil, divertismentul multimedia şi accesul la reţelele sociale, sunt acum mai uşor de utilizat de către orice client, datorită noului smartphone accesibil BlackBerry Curve 8520, disponibil împreună cu un abonament Orange dedicat, cu preţuri de la 5 euro pe lună”, a declarat Răzvan Sturza, Product Manager Orange România.

„Un număr tot mai mare de utilizatori de telefoane mobilă aleg să treacă la un smartphone, iar noul BlackBerry Curve 8520 va convinge cu siguranţă cât mai mulţi români să facă această schimbare. Este un produs nou, deosebit, care se adaugă seriei BlackBerry Curve şi care oferă funcţionalităţi complete de email şi mesagerie, acces la reţelele sociale precum şi la serviciile multimedia pe care clienţii au ajuns să le aprecieze la smartphone-urile BlackBerry,” a afirmat Carlo Chiarello, vicepreşedinte, management de produse, Research In Motion.

Printre caracteristicile cheie ale smartphone-ului BlackBerry Curve 8520 se numără:

Tastatură QWERTY integrală şi trackpad optic tactil care permit tastarea şi navigarea sigure şi prompte Memoria Flash de 256MB şi un procesor de 512Mhz de nouă generaţie pentru performanţe sporite Caracteristici superioare, printre care apelare cu activare vocală şi suport Bluetooth (2.0) pentru cască hands-free, seturi de maşină, căşti stereo şi alte accesorii periferice Bluetooth Cameră foto digitală de 2 MP cu zoom şi înregistrare video Un dispozitiv avansat de redare media pentru muzică, fotografii şi video, cu taste media dedicate şi mufă de căşti stereo de 3,5 mm, plus BlackBerry® Media Sync, care facilitează sincronizarea rapidă a muzicii din iTunes® sau Windows Media® Player cu smartphone Suportă utilizarea serviciului BlackBerry® Internet care permite accesarea a până la 10 conturi de e-mail, printre care cele mai populare conturi de e-mail ISP, cum ar fi Yahoo!®, Windows Live™ Hotmail®, AOL® şi Gmail™ şi BlackBerry® Enterprise Server care permite o securitate avansată şi caracteristici de administrare IT pentru serverele corporate Memorie extensibilă prin intermediului slotului de card de memorie microSD/SDHC care permite schimbarea fără închiderea smartphone-ului (hot swappable), suportând carduri de până la 16 GB în prezent, iar în momentul în care vor fi disponibile şi carduri de 32GB de nouă generaţie; un card de 2GB inclus Wi-Fi încorporat (802.11 b/g) Telefon quadband: EGDE/GPRS/GSM (850/900/1800/1900 MHz)

Noul smartphone BlackBerry Curve 8520 de la Orange va fi disponibil la preţuri între 99 euro şi 222 euro (TVA inclus), în funcţie de abonamentul ales. BlackBerry Curve 8520 completează gama de modele BlackBerry din portofoliul Orange care cuprinde şi smartphone BlackBerry® Pearl™ 8120, BlackBerry® Bold™, BlackBerry® Curve™ 8900, BlackBerry® Pearl Flip™ 8220.


Este posibil ca anumite fişiere de muzică să nu poată fi rulate, precum fişierele care conţin tehnologii de gestionare a drepturilor de utilizare a conţinutului digital.

Categorii