Orange sponsorizeazã Cupa Mondialã de Rugby 2007

23 ian. 2010
/ /
Orange sponsorizeazã Cupa Mondialã de Rugby 2007

Orange sponsorizeazã Cupa Mondialã de Rugby  2007 Paris, 17 noiembrie 2006. Orange va demonstra încã o datã pasiunea pentru acest rugby, iar în timpul desfãsurãrii urmãtoarei Cupe Mondiale de Rugby din Franta si Marea Britanie, între 7 septembrie si 20 octombrie 2007, Cupa Mondiala de Rugby 2007 (CMR) si Comitetul Organizator vor beneficia de experienta îndelungatã a Orange în organizarea unor evenimente majore. Orange este sponsor oficial al Cupei Mondiale de Rugby  2007 Cu drepturi exclusive în Europa pentru telefonia mobilã,  Orange va oferi clientilor sãi transmisiuni de la meciurile de rugby

Încã din 1999 Orange a sustinut constant rugby-ul, iar acum confirmã angajamentul pentru sustinerea dezvoltãrii mondiale a acestui sport prin prezenta în 10 orase din Franta, precum si în Edinburgh si Cardiff.

“Compania Orange este mândrã cã sustine Cupa Mondialã de Rugby, un eveniment cu ecou mondial si în concordantã cu valorile noastre. Avem în acest fel posibilitatea sã oferim clientilor nostri continut mobil exclusiv care le va permite sã se bucure de acest turneu extraordinar ca si când s-ar afla în tribune!”, a declarat Didier Lombard, Presedinte si CEO al  France Telecom.

Un  serviciu unic în Europa, accesibil prin portalul mobil

Parteneriatul încheiat de Orange va oferi acces la continut personalizat clientilor din Europa si le va permite sã vizioneze clipuri near-live sau înregistrãri ale meciurilor direct pe telefonul mobil.

Datoritã parteneriatului cu CMR, transmisiunile  mobile Orange vor cuprinde:

cele mai bune 48 de meciuri din turneu, asigurând fanii acestui sport cã nu vor pierde niciun moment important – în videoclipuri near-live (cu cele mai bune lovituri, încercãri, etc.) si retrospective ale turneului. un portal WAP dedicat, cu toate stirile de la Cupa Mondiala 2007 organizatã de Federatia Internationalã de Rugby (stiri pe scurt, retrospective zilnice ale meciurilor, rezultate integrale cu noutãti transmise în timp real, etc.) fotografii de la Cupele Mondiale anterioare. Servicii complete pentru  organizatori

Orange Business Services liciteazã în prezent pentru a oferi solutii de telecomunicatii organizatorilor si jurnalistilor. Serviciile ar putea include telefonie IP, telefoane mobile, solutii IP-VPN între site-urile Cupei Mondiale, etc.

Compania Orange a fost aleasa de Federatia Internationala  de Rugby sã furnizeze continutul oficial de WAP.

Orange si rugby-ul: împreunã în lupta pentru balon

Sustinerea Cupei Mondiale de Rugby 2007 de cãtre Orange este rezultatul angajamentului luat în 1999 fatã de acest sport. Valorile pe care le înglobeazã rugby-ul se regãsesc în filozofia Orange: spirit de echipa, implicare colectivã, autenticitate si sustinere reciprocã.

Implicarea Orange  se traduce prin parteneriate cu reprezentati importanti ai rugby-ului:

Federatia  Francezã de Rugby (Echipa Nationalã a Frantei, Turneul celor 6 Natiuni) Liga Nationalã  de Rugby (Turneul celor 14) Federatia Româna  de Rugby si Echipa Nationalã a României

De asemenea, Orange sponsorizeazã si un turneu de tineret organizat de Federatia Francezã de Rugby: Competitia de Rugby Orange. Acest turneu, organizat pentru prima datã în 1996, este deschis echipelor de juniori sub 15 ani si reuneste peste 900 de cluburi din Franta. Turneul contribuie la pregãtirea tinerilor jucãtori si le permite acestora saã asiste la finala Turneului celor 14 pe Stade de France (sunt prezenti 132 de tineri jucatori), alãturi de jucãtorul francez de talie mondialã Emile Ntamack.

Categorii