Orange sponsorizeaza echipa de hochei Csikszereda din Miercurea-Ciuc

23 ian. 2010
/ /
Orange sponsorizeaza echipa de hochei Csikszereda din Miercurea-Ciuc

Orange sponsorizează echipa de hochei Csikszereda din  Miercurea-Ciuc

Bucureşti, 9 octombrie 2006. Orange, liderul telecomunicatiilor mobile din Romania, sponsorizeaza echipa de hochei masculin Hochei Club Csikszereda din Miercurea-Ciuc, care participa pentru prima data la competitia pentru seniori Cupa Romaniei 2006.

„Orange este un adevarat suporter al sportului romanesc, motiv pentru care a ales sa sponsorizeze mai multe echipe care aveau nevoie de sprijin pentru a se dezvolta si pentru a concura in campionatele internationale. Dupa handbal, tenis, rugby si scrima, Orange a devenit partenerul echipei Hochei Club Csikszereda din Miercurea-Ciuc. Hocheiul este un sport puternic si dinamic, iar tinerii jucatori din echipa antrenata de Mikula Peter au dovedit ca au toate calitatile pentru a obtine performanta in competitiile Juniorilor, evoluand acum in liga Seniorilor”, spune Richard  Moat, CEO Orange Romania.

Participarea in Cupa Romaniei 2006 este primul concurs in care tanara echipa Hochei Club Csikszereda din Miercurea-Ciuc participa in competitia de Seniori. Pana acum, timp de sase ani, echipa a jucat la Juniori si a castigat toate competitiile la acest nivel. Mai mult, Hochei Club Csikszereda a asigurat un numar important de jucatori selectionati in lotul echipei nationale de juniori. In urma cu trei ani, la Campionatul Mondial de Hochei din Serbia-Muntenegru, selectionata de juniori a Romaniei a obtinut cel mai bun rezultat din ultimii 25 de ani.

„Suportul pe care il primim de la compania Orange este semnificativ pentru ca ne asigura resursele necesare pentru echipamente, deplasari, salarii. Sunt bucuros ca Orange Romania a vazut in echipa noastra un parteneriat care merita consolidat. Sponsorizand aceasta echipa, Orange Romania sponsorizeaza indirect si echipa nationala de hochei pe gheata”,  declara Kurko Ianos, presedintele Hochei Club Miercurea-Ciuc.

In prezent, echipa din Miercurea-Ciuc participa si in Campionatul de Hochei al Ungariei, unde pana acum a castigat sase meciuri din sase si se pregateste intens pentru Campionatul de Hochei al Romaniei, care incepe pe 11 octombrie.

Categorii