/

Părinți la Școală - cursuri gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici în magazinele Orange smart shop

3 aug. 2017

În luna august, Orange deschide înscrierile pentru Părinți la Școală, cursurile de tehnologie pentru părinți și bunici ce se vor desfășura în Orange smart shop în perioada 22-30 august. Cursurile sunt parte a campaniei Tech a Break, prin care  magazinele Orange smart shop devin hub de comunicare și învățare pentru întreaga comunitate.

Pe site-ul campaniei Tech a Break, copiii își pot înscrie părinții sau rudele interesate de a afla cum pot folosi smartphone-ul pentru a fi mai aproape de cei dragi. De asemenea, înscrierile sunt deschise și în Orange smart shop-urile participante.

Cursurile Părinți la Școală îi învață pe adulții care vor sa descopere mediul digital cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și cum să monitorizeze costurile, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile și hobby-urile lor, sau cum pot fi mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografie și video.

În plus, cei care recomandă cursul părinților, bunicilor sau chiar vecinilor se vor bucura de vouchere în valoare de 10 euro pentru achiziționarea de telefoane din magazin, valabile timp de 2 săptămâni.

Programul cursurilor este următorul:

  • 22 august, 18:00-20:00: București Europe House
  • 23 august, 18:00-20:00: Timișoara, Galați
  • 24 august, 18:00-20:00: Constanța
  • 26 august, 11:00-13:00: București Băneasa, Cluj-Napoca, Iași, Oradea
  • 30 august, 18:00-20:00: Arad, Bacău, Târgu Mureș, Pitești

Pentru a primi notificări cu privire la calendarul de evenimente de pe platforma Tech a Break, persoanele interesate pot vizita site-ul dedicat www.orange.ro/techabreak.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Despre Orange smart shop

Orange smart shop este un magazin care reconectează oamenii cu tehnologia, un loc în care broșurile sau contractele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale. Orange smart shop este un spațiu amenajat cât mai aproape de modul în care tehnologia este folosită de către clienți,  fie că sunt acasă sau la birou, fie că fac sport sau caută divertisment.

Categorii