Pop Up Cinema de la Orange: proiecţii de filme în aer liber şi voluntariat la Câmpina

12 iun. 2013
/ /
Pop Up Cinema de la Orange: proiecţii de filme în aer liber şi voluntariat la Câmpina

Pop Up Cinema de la Orange: proiecţii de filme în aer liber şi voluntariat la Câmpina

Bucureşti, 12 iunie 2013. Orange îi invită pe pasionaţii de film să participe şi anul acesta la Pop Up Cinema, unde pot viziona filme în aer liber alături de familie şi prieteni. Evenimentul va avea loc la Câmpina, pe 14 şi 15 iunie, în Parcul „La Soldat”, începând cu ora 21:00, iar accesul este liber.

Filmele alese pentru cele două seri vor fi:

- 14 iunie – Uimitorul Om-Păianjen / The Amazing Spider-Man (2012), care îi are ca protagonişti pe Andrew Garfield, Emma Stone şi Rhys Ifans.

- 15 iunie – Eroi de sacrificiu 2 / The Expendables 2 (2012) cu renumiţii Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris şi Dolph Lundgren.

De asemenea, în prima zi, pe 14 iunie, va avea loc o activitate de voluntariat în cadrul căreia locuitorii oraşului vor desfăşura o acţiune de ecologizare şi îngrijire a spaţiului verde din vecinătatea Clubului Copiilor - Câmpina. Aceasta este realizată de Orange cu ajutorul Fundaţiei “Un strop de fericire”.

Înscrierile la activitatea de ecologizare se pot face până joi, 13 iunie, la adresa csr@orange.ro, iar voluntarii sunt aşteptaţi vineri, 14 iunie, în parcul „La soldat”, de unde se va da startul acţiunii.

Participanţii la acţiunea de voluntariat vor avea locuri VIP la cinema, precum şi popcorn şi băuturi răcoritoare, pe care să le savureze în timpul filmului.

În zona cinematografului în aer liber toţi cei prezenţi vor putea testa cele mai noi tablete şi telefoane din oferta Orange. De asemenea, vor putea experimenta şi ridicarea de la sol într-un balon cu aer cald.

Evenimentul Pop Up Cinema organizat de Orange va mai avea loc şi în Târnăveni în zilele de 21 şi 22 iunie şi în Huşi în zilele de 28 şi 29 iunie.

Categorii