Pop Up Cinema de la Orange: proiecţii de filme în aer liber şi voluntariat la Tîrnăveni

19 iun. 2013
/ /
Pop Up Cinema de la Orange: proiecţii de filme în aer liber şi voluntariat la Tîrnăveni

Pop Up Cinema de la Orange: proiecţii de filme în aer liber şi voluntariat la Tîrnăveni

Bucureşti, 19 iunie 2013.  Orange invită pasionaţii de film să participe şi anul acesta la Pop Up Cinema, unde pot viziona filme în aer liber alături de familie şi prieteni. Evenimentul va avea loc la Tîrnăveni, pe 21 şi 22 iunie, pe str. Republicii (zona centrală) din oraş, începând cu ora 21:00, iar accesul este liber.

Filmele alese pentru cele două seri vor fi:

- 21 iunie – Uimitorul Om-Păianjen / The Amazing Spider-Man (2012), care îi are ca protagonişti pe Andrew Garfield, Emma Stone şi Rhys Ifans.

- 22 iunie – Eroi de sacrificiu 2 / The Expendables 2 (2012) cu renumiţii Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris şi Dolph Lundgren.

De asemenea, în a doua zi a evenimentului, pe 22 iunie, începând cu ora 10.30, Orange dă startul unei acţiuni de ecologizare a malului râului Târnava, activitate la care sunt aşteptaţi locuitorii oraşului. Acţiunea este susţinută de Primăria Tîrnăveni şi de Casa de Cultură din localitate.

Înscrierile la activitatea de ecologizare se pot face până joi, 20 iunie, la adresa csr@orange.ro, iar voluntarii sunt aşteptaţi sâmbătă, 22 iunie, la ora 10.30, în zona special amenajată de Orange, de pe str. Republicii din oraş.

Participanţii la acţiunea de voluntariat vor avea locuri VIP la cinema, precum şi popcorn şi băuturi răcoritoare, pe care să le savureze în timpul filmului.

În zona cinematografului în aer liber toţi cei prezenţi vor putea testa cele mai noi tablete şi telefoane din oferta Orange. De asemenea, vor putea experimenta şi ridicarea de la sol într-un balon cu aer cald.

Evenimentul Pop Up Cinema organizat de Orange va mai avea loc şi la Huşi, în zilele de 28 şi 29 iunie.

Categorii