S-a redeschis Orange shop din Hunedoara

26 aug. 2014
/ /
S-a redeschis Orange shop din Hunedoara

S-a redeschis Orange shop din Hunedoara


Bucureşti, 26 august 2014. Orange shop din strada George Enescu nr. 6, Hunedoara, îşi aşteaptă clienţii cu o nouă înfăţişare. Magazinul beneficiază de un spațiu mai mare de expunere şi este deschis în timpul săptămânii de la 9:00 la 19:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 25 septembrie, clienţii care activează abonamente de voce de minim 11 euro pentru 24 de luni sau îşi reînnoiesc abonamentul existent de minim 11 euro tot pentru 24 de luni, beneficiază de o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop din Hunedoara prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă, dar şi serviciul Orange TV. De asemenea, odată cu extinderea acoperirii rețelei 4G la nivel național, clienții pot descoperi beneficiile noii tehnologii pe dispozitivele compatibile, disponibile în magazin.

În Orange shop Hunedoara, clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane şi tablete, la gadgeturi de ultimă generaţie.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii