Se redeschide Orange shop din Calea Griviţei

22 mai 2013
/ /
Se redeschide Orange shop din Calea Griviţei

Bucureşti, 22 mai 2013. Începând de astăzi, clienţii Orange pot reveni în Orange shop din Calea Griviţei, nr. 236, la parter, pentru a vedea ultimele oferte, plata facturilor sau pentru a achiziţiona cele mai noi smartphone-uri şi accesorii. Până pe 22 iunie clienţii care vin în acest Orange shop vor beneficia de o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone, fie că îşi activează sau îşi prelungesc abonamentul pentru următoarele 24 de luni. Magazinul este deschis în timpul săptămânii în intervalul 8:30 – 19:30 şi sâmbăta între 9:00 şi 14:00.

Orange shop din Calea Grivitei prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil şi telefonie fixă. În magazin, clienţii pot alege dintr-o gamă diversificată de accesorii, tablete, smartphone-uri, laptopuri, camere foto, GPS-uri, e-book reader sau hard diskuri externe.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii