Soluția Orange Smart Home se extinde cu 5 noi dispozitive

24 mart. 2017
/ /
Soluția Orange Smart Home se extinde cu 5 noi dispozitive

Soluția Orange Smart Home s-a extins cu cinci noi echipamente, numărul de dispozitive ce pot fi achiziționate din Orange Shop-uri și magazinul online ajungând astfel la unsprezece. Utilizatorii pot opta de acum pentru includerea în sistemul inteligent de monitorizare și control de la distanță a casei a unei sirene de interior pentru intruși, a unui panou de control pentru activarea/dezactivarea diferitelor moduri ale sistemului, a unui întrerupător inteligent ce poate declanșa orice scenariu setat în aplicația Orange Smart Home. De asemenea, prin includerea termostatului, clienții pot ajusta temperatura casei de pe telefonul mobil, iar prin setul de iluminat inteligent Philips, aceștia pot controla culorile, contrastul și intensitatea luminii pentru a crea ambianța dorită.

Soluția Orange Smart Home poate fi achiziționată printr-un abonament lunar de 10 euro pe o perioadă de 12 luni și include un dispozitiv central la care sunt conectate echipamentele, un SIM de date mobile pentru back-up, notificări nelimitate pe e-mail și SMS (pentru clienții Orange) și acces la aplicația Orange Smart Home ce permite monitorizarea și controlul casei. Soluția Orange Smart Home poate fi personalizată cu echipamentele dorite ce pot fi achiziționațe separat. Portofoliul Orange include și senzori pentru ușă/fereastră, de fum, de mișcare, priză inteligentă, cameră Wi-Fi.

Mai mult, pachetele predefinite de senzori Orange Smart Home beneficiază de reduceri de până la 20% față de prețul standard al dispozitivelor conectate achiziționate individual:

  • Pachetul de protecție standard (un senzor de ușă și un senzor de mișcare): 49€
  • Pachetul de prevenție (un senzor de fum și un senzor de inundație): 59€
  • Pachetul protecție avansată (un senzor de ușă, un senzor de mișcare și o cameră Wi-Fi): 99€
  • Pachetul complet de senzori (senzor de mișcare, cameră Wi-Fi, senzor de fum, senzor de inundație și priză inteligentă): 159€

Pentru mai multe detalii despre Orange Smart Home, vizitați www.orange.ro/servicii-fixe/smart-home/.

Categorii