/

Soluții digitale dedicate antreprenorilor prin noua ofertă Orange

28 aug. 2019

Antreprenorii și microîntreprinderile au de astăzi la dispoziție un nou pachet de soluții de digitalizare prin care companiile pot gestiona eficient interacțiunile cu clienții, offline sau online. Antreprenorii au de acum o soluție accesibilă și fiabilă de comunicare, productivitate și colaborare prin combinarea unui abonament de voce mobil Orange Pro, cu un abonament Home Net 1000 cu internet prin fibră optică la viteze de până la 1Gbps, plus un abonament la suita Office 365 Business Premium. Pachetul poate fi activat pe o perioadă de 2 ani, la prețuri de la 18 euro pe lună în primele 6 luni și ulterior de la 23,5 euro pe lună, cu TVA inclus. Suplimentar, oferta poate fi completată cu un laptop performant, cum ar fi modelele HP 450 G6 sau HP 830 G6, ambele echipate cu sistem de operare Windows Pro și garanție de minimum 2 ani.

Pentru companiile care sunt deja clienți Orange, anii de vechime în rețea sunt răsplătiți cu până la 200 € reducere la dispozitive mobile, laptopuri sau accesorii.

Oferta recomandată este formată din abonamentele Orange Pro 7 și Home Net 1000 activate împreună cu licența Office 365 Business Premium, pe 24 de luni. Orice altă configurație de abonament de voce mobilă dedicat antreprenorilor și abonament de internet prin fibră aduce o reducere de 50% din valoarea abonamentului Office 365 Business Premium pentru primele 6 luni.

În plus, în cadrul aceleiași oferte, pentru un business mereu conectat, clienții beneficiază de o soluție de rezervă la internetul fix prin acces la internet mobil nelimitat pe unul dintre numerele de mobil de pe același cont, până la restabilirea conexiunii principale și până la maximum 2 săptămâni. Astfel smartphone-ul poate fi folosit ca hotspot pentru ca activitatea companiei să nu fie întreruptă.

Pentru mai multe detalii despre oferta de soluții dedicate antreprenorilor, accesați https://www.orange.ro/antreprenori/solutii/conectivitate

Categorii