Tabletele Vonino disponibile la prețuri speciale în oferta Orange

4 apr. 2014
/ /
Tabletele Vonino disponibile la prețuri speciale în oferta Orange

Bucureşti, 4 aprilie 2014. Începutul de aprilie aduce la Orange trei noi tablete marca Vonino: Vonino Onyx Z, aflată în prima ofertă Best Deal dedicată tabletelor, Vonino Sirius QS și Vonino Spirit QS.

Noile tablete intrate în portofoliul Orange, bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google, ce ating viteze 3G+, sunt produse fiabile și care se caracterizează printr-o calitate ridicată a finisajelor. Comercializate împreună cu abonamentele Orange, tabletele Vonino vor beneficia de prețuri speciale. Astfel, împreună cu pachetul Colibri Explore 15 Vonino Onyx Z, aflată în oferta Best Deal, va fi disponibilă la prețul de 0 euro, alături de abonamentul Colibri Explore 20 Vonino Sirius QS va avea același preț special de 0 euro, iar la pachetul Colibri Explore 25, modelul Vonino Spirit QS beneficiază de oferta specială de 0 euro.

„Best Deal este unul dintre cele mai longevive și de succes concepte de la Orange, care însă a fost asociat până acum doar telefoanelor. Ca urmare a interesului crescut manifestat de clienții noștri pentru tablete, am lansat prima ofertă Best Deal dedicată tabletelor. Astfel, va fi mai ușor pentru utilizatorii serviciilor noastre să se bucure de beneficiile internetului mobil, oriunde și oricând.”, a declarat Cristina Pateşan, Product Division Manager la Orange România.

Tabletele Vonino sunt însoțite de o gamă largă de accesorii compatibile. Pentru tableta Best Deal Vonino Onyx Z a fost creat un pachet de 4 accesorii, ce pot fi cumpărate împreună, cu o reducere de 40%.

Mai mult, pentru a avea mai multă grijă de tabletele lor, clienții Orange pot opta pentru asigurare în momentul cumpărării sau în maxim 30 de zile de la achiziţionarea lor. În funcție de tabletă și de pachetul de asigurare ales, prețul pornește de la 2 euro/lună.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în magazinele Orange.

Categorii